Hvordan lage en gratis online Puzzle

Hvordan lage en gratis online Puzzle


Opprette en gratis online puslespill er en morsom måte å manipulere bildene dine. Du kan laste opp et bilde fra datamaskinen din og den vil automatisk forvandle seg til brikkene som du kan sette sammen. Det er akkurat som en vanlig puslespill, men dette er digital og gjøres på internett. Kryssord er også tilgjengelig for å lage, ved å legge inn ord av ditt valg i en form. Puslespillet kan lagres og skrives ut. Disse brukeropprettede kryssord kan brukes til et spill på en baby eller brude dusj.

Bruksanvisning

Puslespill

1 Se etter nettsteder på Internett som tilbyr gratis puslespill skapelse. En måte å gjøre dette på er å gjøre et Google-søk etter "lage gratis puslespill." Ett nettsted spesielt som tilbyr dette er Jigsaw Planet. Naviger til www.jigsawplanet.com i nettleseren din.

2 Finn delen øverst på siden som sier "Create Puzzle". Det er en knapp som sier "Browse". Klikk på denne knappen for å lete etter et bilde på datamaskinen for å laste opp for å lage puslespill. Når du har funnet den, klikk "Åpne".

3 Skriv inn et navn i det neste feltet hvis du ønsker å navngi puslespill. Navnet vil som standard til hva navnet på bildet er, så endre det hvis du ikke ønsker å bruke standardnavnet. Klikk på linken som sier "Avanserte alternativer" hvis du ønsker å endre vanskelighets eller formen på brikkene.

4 Klikk på "Create" -knappen. Vent til neste side for å laste. Klikk på "Play" for å begynne å spille din puslespill.

Kryssord

5 Søk etter "lage gratis kryssord" på en søkemotor, eller du kan ønske å gå direkte til www.puzzle-maker.com/CW å umiddelbart begynne å lage din egen kryssord.

6 Følg instruksjoner om hvordan å lage ord og ledetråder for å gjette ordene på skjermen. For eksempel kan en av dine ord være "grønn" og hint til ditt ord kan være "fargen på gresset." Skriv de i den gitte boksen.

7 Gi kryssord et navn, og velge hvor mange rader og kolonner du vil ha i puslespillet. Du kan velge opptil 50 for begge. Klikk på "Create Puzzle" -knappen når du er ferdig.

8 Klikk på linken som sier "puslespill" i andre avsnitt som begynner med "Klikk puslespillet for å se din oppgave som en web-side." Dette vil gi deg puslespillet gratis. De andre alternativene krever en nedlasting og / eller et gebyr.

Hint

  • For puslespill skaperen, har du også muligheten til å sende e-post puslespill eller setter den på et nettsted (for eksempel en personlig nettside). Etter at du har lastet opp bildet ditt, i stedet for å klikke på "Play" først, klikk på "Mer" for å se alternativene.
  • For kryssord, kan det være lurt å vurdere å skrive ut løsningen slik at du har den klar når du trenger svarene.
  • Når du velger et bilde for puslespill skaperen, sørg for å velge en som er større enn 2048 x 2048 piksler eller bildet vil ikke laste opp.