Hvordan lage en gratis Picture Logo

Hvordan lage en gratis Picture Logo


Å merke din bedrift, trenger du en logo som nøyaktig skildrer hvem du er. Mens ansette en grafisk designer er ruten de reiste av bedriftseiere, det finnes andre, mer kostnadseffektive alternativer du kan ta for å få en logo for din virksomhet. Logo Ease tilbyr gratis logoer for bedriftseiere å hjelpe dem merke sitt bilde. Bruk denne veiledningen for å hjelpe deg med å tilpasse og utforme en logo gjennom Logoease.com.

Bruksanvisning

1 Registrer deg for en gratis konto på Logoease.com. Velg et brukernavn og passord som du vil huske og være sikker på å fylle ut gyldig informasjon som din logo filer vil bli sendt til deg.

2 Klikk på "Start Your Logo" ikonet øverst på siden.

3 Etter logo maker vinduet dukker opp, begynner ved å velge et bilde for din logo gjennom ikonet biblioteket. Du har muligheten til å velge ikoner basert på kategorier som typer virksomheter, former og objektgrupper. Når du har valgt en kategori, søke gjennom de forskjellige sidene til du finner en logo som passer dine behov.

4 Begynn å legge tekst til din logo ved å skrive det inn i "Legg til tekst" menyen til høyre på skjermen. Bruk linjer tilgjengelig for å legge til tekst som virksomhetens navn og et fengende slagord.

5 Velg en farge som skal brukes som teksten for din logo. Vurdere å velge en farge som utfyller fargevalget på din nettside eller en farge som utfyller bildet som brukes for din logo. Du kan endre fargen på skriften ved å bruke ikonet maling bøtte plassert nederst i høyre hjørne.

6 Plasser teksten for din logo ved å dra og slippe den der du vil at det skal vises med musen. Du kan også endre størrelse, rotere og endre skrifttypen til teksten til noe mer egnet for dine behov.

7 Når du er fornøyd med din logo, lagre endringene ved å klikke på "Lagre" -knappen, som ligner en diskett.

8 Forhåndsvis logoen for å sikre at du er fornøyd med de siste endringene.

9 Velg hvor filene skal leveres. Du kan enten ha filene levert til din e-postadresse eller laste dem ned fra nettsiden. Enten du velger å laste ned filene, eller ha dem sendt, vil filene dine kommer komprimert i en zip-fil i følgende formater: .eps, .jpg, .tiff og PNG. Pass på at du har riktig bilde programvare for å se og gjøre ytterligere endringer i disse filene utenfor Logoease.com nettstedet.

Hint

  • For å åpne zip-filen, trenger du WinZip-programmet.
  • Ikke glem å lagre logoen du oppretter. Lagring av din logo vil tillate deg å gå tilbake til Logoease.com senere bør du trenger å gjøre noen endringer i bildet, skrift, tekst eller layout hvis du ikke har et bilderedigeringsprogram.