Hvordan lage en gratis Teen webside

Hvordan lage en gratis Teen webside


Free Web-sider som skal opprettes for ungdom kan bli funnet på blogg-hosting-tjenester. WordPress og Google bloggtjenesten Blogger begge tilbyr gratis blogger som kan tilpasses for tenåringer. Disse sidene kan oppdateres så ofte som ønskelig. Eventuelle kommentarer sendes til bloggen av brukerne vil kun bli lagt ut med tillatelse fra eieren av bloggen. De fleste videregående skoler har nettsteder. Tenåringer kan også sjekke med sine videregående skoler for å se om du starter en tenåring webside.

Bruksanvisning

1 Lag en webside i en gratis blogg-hosting service. Disse tjenestene tilbyr instruksjoner om hvordan å lage og tilpasse sider eller blogger. De har også et stort utvalg av maler som vil variere i farge og stil. Last opp bilder til tilpasser siden. Legg linker til nettsamfunn for å oppmuntre andre ungdommer til å besøke.

2 Arbeidet med den lokale videregående skolen for å lage en webside på sin hjemmeside. De fleste videregående skoler har nettsteder. Studenter ved den videregående skolen kan være i stand til å arbeide med webmaster for å designe en webside. I hvilken grad websiden kan tilpasses vil avhenge av utformingen av nettstedet og den nåværende webmaster evne til å oppdatere. Alt innhold lagt ut på skolens hjemmeside vil måtte forholde seg til kravene i den videregående skole og skolekrets.

3 Bruk flid for å sikre ungdoms sikkerhet. Alt lagt til Internett har potensial til å bli sett av noen. Bruk aldri en tenåring fulle navn uten tillatelse fra foreldrene. Selv da er det best å ikke bruke tenåringer fulle navn eller annen grunn. Alltid motta foreldrenes eller foresattes tillatelse til å legge ut bilder av noen under 18 år. Få tillatelse direkte fra de over 18. Hvis kommentering fra tenåringer, redigere ut noen sårende kommentarer. Nettmobbing er like ødeleggende som fysisk mobbing.

4 Markedet websiden på nettsamfunn som Twitter og Facebook. 2007 Pew Internet og American Life Project - Tenåringer og sosiale medier rapport viste at 64% av alle tenåringer bruker Internett til å publisere innhold på nettet i noen form. Opprette kontoer for nettsiden i disse nettsamfunn. Tenåringer som logger seg inn på ungdoms siden kan deretter koble tilbake til nettsamfunnet.