Hvordan lage en gratis web side i Google

Google-nettsteder lar deg lage og vert nettsteder for gratis, selv om du ikke har noen erfaring med html. Du kan opprette en familie nettsted for moro eller åpne en Internett-bedrift. Du kan tilpasse utformingen av området og laste opp bilder for å gi den et personlig utseende.

Bruksanvisning

1 Hvordan lage en gratis web side i Google

Gå til nettadressen sites.google.com. Hvis du allerede har en Google-konto, kan du logge inn med det samme brukernavn og passord. Hvis du ikke har en Google-konto, klikker du på "Opprett en konto" alternativet.

2 Hvordan lage en gratis web side i Google


Velg "Create new site" for å begynne å lage ditt nettsted.

3 Hvordan lage en gratis web side i Google


Velg et navn for ditt nettsted og nettadressen, som er web-adressen. En URL ser ut http://sites.google.com/site/thenameyouchoose. Webadressen og området tittelen trenger ikke være den samme. Du vil også velge bakgrunnsfarge og tema i dette trinnet. Dette er din mulighet til å gi området et personlig preg.

4 Klikk på "Rediger side" øverst på siden for å legge til innhold på forsiden. Du kan deretter velge ulike fonter, fontstørrelser og farger ved hjelp av verktøylinjen. Bruk "Insert" -menyen for å sette inn bilder, lenker til andre nettsider, en innholdsfortegnelse eller andre funksjoner. Husk å klikke på "Lagre" før du går ut på siden.

5 Opprette andre sider på nettstedet ditt ved å klikke på "Opprett ny side." Når du oppretter en ny side, vil det bli oppført på sidepanelet på hovedsiden. Redigere disse flere sider ved hjelp av samme prosedyre som for hovedsiden.

Hint

  • Nettstedet vil se mer profesjonell og bli bedre mottatt hvis teksten er fri for skrivefeil eller grammatiske feil.
  • Hvis du ikke ønsker fullt navn dukker opp i søkemotorer som Google eller Yahoo, bruker bare fornavnet ditt eller et kallenavn på nettstedet.