Hvordan lage en håndMouse i CSS

Hvordan lage en håndMouse i CSS


Cascading Style Sheets (CSS) er tekstfiler knyttet til HTML-sider som styrer utformingen og utseendet på siden. CSS har flere mouse effekter i tillegg til den vanlige "pil". Som standard, de fleste nettlesere vise "hånd" musepekeren over aktive lenker, enten tekst eller bilder. Det er imidlertid en metode for å tvinge en "hånd mouse" i CSS. Vær imidlertid oppmerksom på at siden "hånd mouse" betyr vanligvis en hot-spot, for eksempel en link, bruker det andre steder enn koblinger kan villede brukerne av nettstedet.

Bruksanvisning

1 Åpne nettsiden, og den vedlagte CSS-filen i to forskjellige vinduer ved hjelp av en HTML-editor eller et tekstredigeringsprogram som Notisblokk.

2 Bestem området innenfor web-siden, der "hånd mouse" effekt må være aktiv. Scan gjennom HTML-koden for å finne div tag for tilsvarende område av websiden.

3 Legg merke til CSS velgeren for DIV tag, for eksempel "id" eller "klasse".

4 Skumme gjennom CSS-filen og finne den tilhørende kodeblokk som definerer DIV tag. Bruk noen CSS velgeren for dette formålet, "id" eller "klasser".

5 Legg CSS-koden linjen "cursor: pekeren;" til CSS-kode blokk av DIV tag.

Hint

  • CSS-filer helt skille design fra HTML kilde; så de fleste design aspekter kan være helt håndteres med CSS alene, selv om Javascript kodesnutter kan oppnå tilsvarende funksjonalitet.
  • Det er andre musepekeren effekter, for eksempel trådkors, endre størrelse, hjelp, flytte, fremdrift, vente og tekst. Enkel utskifting av CSS-koden linjen "cursor: pekeren;" med den nødvendige effekten er alt som trengs for å endre musepekeren i den gitte layout element, i dette tilfellet DIV tag.
  • Selv om "default" er en valgfri verdi for CSS eiendom "markøren," det er ikke nødvendig å nevne det med mindre noen overordnede koder er definert med tilpassede markøren verdier, og om barnet tag må ha standardmarkørverdier.
  • CSS "markøren" eiendom er arvet som standard, noe som betyr at barnet blokkene vil arve markøren oppførsel fra sine overordnede blokker.
  • Håndmouse er standard for pekere, da pekte løpet lenker. Tvunget håndmouseovers på vanlig tekst eller områder kan villede brukere til å tro at de er virkelige koblinger. Dette kan påvirke brukeropplevelsen innen web side eller et nettsted.
  • CSS kodelinjer og CSS kode blokker skilles med semikolon og klammeparentes, henholdsvis. Utelate noen slike tegn i CSS kan føre til uventede feil og / eller generere falske HTML markup. Det eneste unntaket er at semikolon av en endelig CSS-kode linje (rett før den avsluttende krøllete brakett) innenfor en kodeblokk er ikke nødvendig.