Hvordan lage en hjemmelaget datamaskin Tower

Bygg din egen tårnet datamaskin kan potensielt spare en stor sum penger over å kjøpe en pre-laget tårnet. Hovedkort produsert ved publiseringstidspunktet krever lite, om noen, spesielle konfigurasjoner. Du kan lage en hjemmelaget tårn datamaskin ved å samle de nødvendige komponentene og installere et operativsystem på harddisken på datamaskinen. Det er nødvendige komponenter for at datamaskinen skal fungere, og valgfrie komponenter for å tilpasse maskinen til dine spesifikke behov.

Bruksanvisning

Tilegne seg Komponentdeler

1 Velg et tårn saken og strømforsyning. Mange datamaskin tilfeller kommer med strømforsyninger. Velg en separat strømforsyning hvis ønskelig saken ikke inkluderer en.

2 Velg en sentralenhet. CPUer kommer med et bredt spekter av forhold pris og ytelse. Velg en som har ønsket ytelse i din prisklasse.

3 Velg et hovedkort. Det første kravet om et hovedkort er at den må støtte CPU du har valgt. Det andre kravet er at hovedkortet har de ønskede egenskaper som kan være lurt, for eksempel integrert video.

4 Velg minne som fungerer med ditt hovedkort. Vanlige minnetyper er DDR2 og DDR3, fra datoen for offentliggjøring.

5 Velg harddisken og den optiske stasjonen. Harddisker varierer etter hastighet og kapasitet. Optiske stasjoner varierer etter evne, som DVD og Blu-ray-alternativer.

Monter og installer

6 Monter strømforsyningen til datamaskinen saken med skruer, dersom saken ikke inkluderte en.

7 Fest ATX frontplaten fra hovedkortet til tårnet saken.

8 Monter hovedkortet inn i kabinettet med skruer.

9 Monter CPU på hovedkortet, og deretter montere CPU vifte på toppen av CPU.

10 Installer minne i minnesporene på hovedkortet.

11 Monter harddisken og den optiske stasjonen til kabinettet med skruer.

12 Koble tårnet sakens fronten ledninger til hovedkortet. Se i hovedkortet bruksanvisningen for riktig pin plasseringen.

1. 3 Koble SATA datakablene mellom harddisken og den optiske stasjonen og hovedkortet.

14 Koble kablene fra strømforsyningen til posisjonen på hovedkortet, harddisk, optisk stasjon og eventuelle hjelpe fans som kan være til stede i tårnet saken.

15 Slå på datamaskinen og installere operativsystemet.