Hvordan lage en hjemmelaget Laptop Cover

Hvordan lage en hjemmelaget Laptop Cover


Datamaskiner forbedre våre liv og bærbare datamaskiner har gitt oss frihet til å ta våre datamaskiner overalt vi gå. Men la oss innse det: utsiden av de fleste bærbare PC-er ... rett og slett kjedelig. Vi skreddersyr innsiden av bærbare datamaskiner ved å legge spesiell skjerm sparere, musikk og bilder. Men utsiden ser ut akkurat som den gjorde da den kom fra fabrikken, men ikke mer. Nå kan du lage din laptop virkelig din egen ved å opprette en laptop "hud" og en hjemmelaget laptop dekke. Med noen enkle materialer og litt fantasi, kan du ha en bærbar PC som er en sann refleksjon av deg.

Bruksanvisning

Laptop Covers

1 Forbered første laget. Mål toppen av den bærbare datamaskinen lokket med en linjal. Legg 1/4 tommers for grensen til hver side. Denne grensen vil muliggjøre fjerning av den bærbare datamaskinen huden når det er ønskelig. Mål og merk klynge vinyl eller selvklebende laminat med en permanent markør. Skjær klynge vinyl eller selvklebende laminat med nøye med saks eller en kniv.

2 Sikre limet laminat til den bærbare datamaskinen dekselet. Separer lagene i limet laminat på ett av hjørnene og forsiktig plassere på toppen av den bærbare datamaskinen. Trykk ned sakte, klemme ut luftbobler før hele limet laminat er glatt og sikkert på den bærbare datamaskinen dekselet.

3 Sikker klynge vinyl til den bærbare datamaskinen dekselet. Følg samme prosedyre som sammen med det klebende laminat, bortsett fra at det ikke er noen støtte til å fjerne fra klynge vinyl.

4 Når limet laminat eller klamre vinyl er festet til laptop cover, bruke en maskeringstape grensen som er 1/4 tommer bredt på hver side.

5 Lag bakgrunnen. Velg bilder med interessante farger og teksturer som faste stoffer ikke gjør en interessant bakgrunn. Prøv magasiner eller tapetprøver. Skjær bildene til å passe den bærbare datamaskinen dekselet.

6 Plasser andre bilder på toppen av bakgrunnen. Plukk større bilder som vises i design og plassere dem først. Legg mindre bilder for å myke opp den visuelle komposisjonen og å fullføre design. Coat baksiden av hvert bilde med Mod Podge og en liten pensel og pass på å fjerne eventuelle luftbobler.

7 Tett design. Paint et jevnt, tynt lag med Mod Podge med en skum børste over utformingen. The Mod Podge vises disig i begynnelsen, men vil tørke klart. La det tørke. Maling flere lag med Mod Podge.

La det tørke i minst 24 timer.

8 Fjern maskeringstape fra design. Trykk opp noen av Mod Podge tette pels som kan trekke bort med maskeringstape og la tørke.

Lag en Laptop Cover

9 Mål laptop med et målebånd. Tilsett 2 inches å tillate sømmonn og tykkelsen på den bærbare datamaskinen. Brett stoffet i to, høyre side til høyre side. Mark stoff i henhold til målinger tatt. Klipp stoff med saks.

10 Fest de to stoffstykkene sammen med knappenåler, høyre side til høyre side og sy alle sider lukket bortsett fra en av kortsidene ved hjelp av en nål og tråd eller symaskin. Dette vil være åpningen til den bærbare datamaskinen dekselet.

11 Snu laptop dekke høyre side ut. Slå den åpne korte enden inne 1/4 tommers og trykk med et strykejern. Slå kanten annen 1/4 tommers og pin med rette pinner for å danne en hem. Sy med små, rette sting for hånd med en nål og koordinere tråd eller sy på en symaskin.

12 Trykk lett på hjemmelaget laptop cover med et strykejern.

1. 3 Legg borrelås, knapper eller snaps til den åpne enden av den hjemmelagde laptop dekselet. Pynt laptop cover med appliques, bånd, knapper eller andre utsmykninger.

Hint

  • Eksperimenter med forskjellige design og farger. Bruk familiebilder eller kopier av gamle kart.
  • Endre laptop huden til å reflektere dine skiftende interesser.
  • Hvis du setter Mod Podge på for tykk, vil det føre til at papiret rynke og krølle, og det vil ta en evighet å tørke.
  • Du har ubegrenset stoff valg når du gjør en bærbar PC dekning, men stoffet bør være holdbar. Vurdere å legge et lag med quilting vatt og et fôr.
  • Vurder å lage en laptop "genser" eller "vott" ved å resirkulere gamle gensere. Bruk knappene som pynt.