Hvordan lage en hjemmelaget Markise Fra PVC

Hvordan lage en hjemmelaget Markise Fra PVC


Markiser gir en god metode for skyggelegging vinduer og dører for å holde ut sommervarmen. Ifølge North Carolina State University markiser kan redusere sommervarmen gevinst i vinduer med så mye som 77 prosent. I stedet for å kjøpe en dyr markise å dekke vinduet ditt, kan du prøve å lage en med PVC-rør. PVC er lett å arbeide med og er et billig byggemateriale.

Bruksanvisning

The Frame

1 Hvordan lage en hjemmelaget Markise Fra PVC

PVC er lett og enkel å jobbe med.

Rengjør endene av lange rør, til de korte rør og inne i albueledd med sandpapir fjerne eventuelle grader og glatte overflater. Dette vil bidra til sement obligasjonen sikkert.

2 Hvordan lage en hjemmelaget Markise Fra PVC

Koble rørene med 90-graders albue ledd.

Gjelder sement til den ytre ende av den lange rør og innsiden av en 90-graders albue og skyve albue på enden av røret. Du må jobbe ganske raskt fordi sementen setter fort. Tillat ett minutt for sement for å stille.

3 Lå det lange røret på et flatt underlag og lage et merke på røret for å vise vinkelen på første albueleddet. Dette vil gi deg en guide slik at de to albuene er på nivå med hverandre.

4 Rens den andre enden av det lange røret og den andre albue med sandpapir.

5 Gjelder sement til enden av røret og albuen og føye dem sammen. Linje albuen med merket man gjort på røret, slik at begge albuer ligger samme måte og la sementen settet.

6 Rengjøre en ende av hver av de korte PVC-rør og anvendelse rør sement til dem. Sett dem inn i albueledd gjør at de er på nivå med hverandre. Tillate sementen å herde.

den Markise

7 Spre ut forteltet stoffet og plasser rammen ved siden av det med de korte bena vendt bort fra stoffet.

8 Skyv en sommerfugl klippet over lang PVC-rør ved siden av albueleddet og lukke klippet over markise stoff. Vær sikker på at stoffet er så langt inne i butterfly festeklammer som det vil gå, og lukk deretter klippet. Bruk tang til å låse klemmen er på plass. Gjenta denne prosessen ved enden av den lange PVC-rør og i midten stram stoffet til røret.

9 Fest en malje til hjørnene av stoffet overfor PVC-rør ved hjelp av eyelet tang. Disse maljer vil feste på krokene på veggen over vinduet for å støtte forteltet.

10 Fest skruekroker over vinduet for å feste toppen av markise og henge forteltet maljene på krokene.

11 Hold markise ut fra vinduet for å markere hvor flagget pole brak trenger å bli montert. Skru flaggstang brakettene på veggen ved siden av vinduet ved hjelp av elektrisk skrutrekker og skruene som fulgte med flaggstang parentes. Endene av den korte PVC-rør vil gli opp på brakettene for å holde markisen utvidet over vinduet.

Hint

  • For å få maksimal kjøling fra forteltet bruk lyse eller reflekterende stoff fordi mørkere materiale absorberer mer varme.
  • Arbeid i et godt ventilert område ved bruk av rør sement og vernebriller ved bruk av elektrisk verktøy. Pass alltid på sikkerhet jobb nummer én.