Hvordan lage en hjemmelaget nettverkskabel tester

Hvordan lage en hjemmelaget nettverkskabel tester


Nettverkskabel testere er i utgangspunktet et batteri og flere lys, med nettverkskabelen selv gi den nåværende banen. Hvis kabelen er god, vil pærene lyser. Å gjøre en av disse hjemme kan ta den gjennomsnittlige personen om femten minutter.

Bruksanvisning

Å gjøre en hjemmelaget Network Tester

1 Kutt arbeids nettverkskabel slik at det er mer enn en fot av kabel til hver avkortet ende. De klare adapter caps vil tillate det å være koblet til et nettverk socket, og de kan være for CAT-3, CAT-5 eller en hvilken som helst variant.

2 Strip ledningene på begge arbeids nettverkskabel er kuttet endene, og skille ledningene etter farge. Det bør være to typer for hver farge, en solid og en stripete. Disse vil fungere som positive og negative leder for lyspærer.

3 Forbinde endene av en avisolerte kabel til hver av lyspærer, ved hjelp av massiv tråd for den positive terminalen. Det bør være halvparten så mange knoller som er koblet til kabelen enn trådene i kabelen; hvis det er åtte tråder i kabelen, bør det være fire lamper. Hvis den ønskede testeren skal brukes på avkortet nettverks selve kabelen, da hunnveggpluggadapter kan kobles til de avisolerte ledninger. Det har skruer i ryggen som vil huse åtte ledninger eller fire sammenkoblede forbindelser. Når spleising er ferdig, pakk alle forbindelser med en liberal mengde elektrisk tape, for å hindre at de berører hverandre eller jording ut.

4 Koble ensfargede ledninger av de resterende strippet lengden på kabelen til batteriets plusspol og de stripete ledningene til den negative polen.

5 Hvis du bruker de kvinnelige plugger, koble ledningene fra en annen kvinnelig adapter til de positive og negative terminalene på batteriet, som beskrevet ovenfor.

6 Når kabelen med lys er koblet til en nettverkskontakt (eller har sin jack koblet med en kabel), og batteriets adapteren er koblet til avslutnings ledelse på at jack eller kabel, vil lysene tennes i hvert ledningspar i kabelen . Hvis en eller flere lamper ikke lyser, deretter kabelen kan være dårlig.

Hint

  • Vær sikker på at de er riktig tilkoblet, kan du bruke en loddebolt hvis ønskelig.
  • Ikke koble tester i et vegguttak før den er ferdig montert.