Hvordan lage en hjemmelaget robot

Med noen få deler liggende rundt, kan en hjemmelaget robot gjøres med relativt lite problemer, og bare et moderat nivå av kompetanse. Med noen hjul, flere deler som vanligvis finnes i radiostyrte biler, en kontroller og et par vanlige elementer, for eksempel lim, kan det hende at hjemmelaget robot være klar til å streife rundt raskere enn du tror.

Bruksanvisning

1 Ta lager av hva du har liggende rundt, slik som gamle leker. Alt som kan gi en enkel akselavstanden for roboten kan arbeide, med variasjon helt tillatt. Et spesielt element for å se etter er en gammel fjernkontroll bil, da dette har en akselavstand og også allerede inneholder mange av de elementene du kan bruke i ditt hjemmelaget robot. Hvis du bruker en RC bil, strippe ned noen unødvendige deler, for eksempel plast, og la den akselavstand og eventuelle arbeids komponenter.

2 Finn en fire- eller seks måte kontrolleren og mottaker combo for hjemmelaget robot. De "måter" av kontrolleren refererer til de grader av bevegelse den gjør i roboten. Også har på hånden et nikkel kadmium-batteri (eller et syre en hvis det var salvageable fra RC bil), samt to servoer, eller motorer.

3 Ta to stykker av borrelås og feste dem på hver side av bunnen av roboten ved hjelp av faglig styrke lim.

4 Fest batteriet til undersiden av robotbasen til stykke borrelås. Deretter setter mottakeren til den andre siden av roboten på samme måte.

5 Bruke dobbel-lås eller lignende kraftig tape for å feste to servoer nær omkretsen av akselavstanden, en på hver sin side fra hverandre.

6 Wire alle komponentene sammen og mate dem inn i mottakeren. Ta lager av mottakeren. Det finnes kanaler på enden av enheten. Ledningene fra hver komponent må mates til og forbundet med enden av hver kanal separat. Servoer kan festes til tilstøtende kanaler, men at batteriet skal være festet ved den motsatte enden av røret.

7 Legg i noen deler som du ønsker å gi hjemmelaget robot personlighet eller stil. Alle disse brikkene er valgfrie, men som du allerede har en fungerende hjemmelaget robot på hånden. Vurdere å berge stykker fra gamle leker og feste dem til roboten via lim eller ledningen. Gi tanke til juicing opp din robot ved å legge en stampe eller punktering våpen som kan håndtere skader og oppgradere den for å kjempe bot status. La fantasien løpe løpsk.