Hvordan lage en hjemmelaget Spy Lytte Device

Du kan finne ut hva folk har sagt i et rom ved å lage en hjemmelaget spion lytter enhet. Forlate en stemme-aktivert opptaker skjult i rommet gir enkel avlytting. Slike opptakere er lys på strømkrav og kan vanligvis bo i et rom i flere dager uten å friske batterier. Timene med stillhet i rommet vil ikke bli registrert, og tilbyr ytterligere effektivitet. Kunsten å stemmeopptak er alltid kommer til å sentrere på mikrofonen. Denne metoden viser hvordan å skjule en mini-kondensator mikrofon i en bukett av plast blomster.

Bruksanvisning

1 Demontere en multimedia computer mikrofon ved hjelp av et verktøy kniv. Disse mikrofonene kommer ofte med en fleksibel arm og frittstående plast base. Skjær nøye rundt enden av mikrofonen hode og skallet tilbake plast til mini-kondensatormikrofon er avslørt. Hent mikrofonen fra armlengdes plasthus og ledningen som fører til 1/8-tommers mini-stereoplugg. Kast arm og base.

2 Koble mini-kondensator mikrofonen er 1/8-tommers plugg inn i en stemme-aktivert digital opptaker hodetelefonutgang. Slå opptakeren på og sett det til å stemme aktivere. Skru opp volumet høyt.

3 Plasser opptaker i en mørk blomst vase. Sørg for at vasen er ugjennomsiktig til poenget opptakeren kan ikke bli sett inni den. Pass på å ikke støte den på vei ned. Hold mikrofonen utenfor vase.

4 Plasser bukett plastblomster i vasen. Fest mikrofonen under en av blomstene, bruker klart cellofan tape. La ledningen fra mikrofon til å falle tilbake i vasen.

5 Ordne blomster slik at mikrofonen er skjult tilfeldig visning i alle vinkler. Hold blomsten med mikrofonen nær midten av buketten slik at andre blomster og blader hjelpe skjerme den ut av syne.

Hint

  • Hvis du plukker opp for mye unødvendig støy, bør du vurdere å senke gevinst på digital diktafon.
  • Prøv forskjellige steder i rommet og forskjellige vinkler for mikrofonen for å forbedre resultatene.
  • Vær oppmerksom på lovene om bruk av opptaksutstyr i ditt område. Noen stater tillater ikke opptak av samtaler uten kunnskap og samtykke fra alle parter.