Hvordan lage en hjemmelaget Wi-Fi-antenne ut av en Pringles Can

Åpne en boks med Pringles og få tilgang til Internett i stedet for gumlet potetgull. Den Pringles boks blir et retningshjemmelaget Wi-Fi-antenne som lar deg motta trådløse signaler fra nettverk langt unna. Noen få deler fra en jernvarehandel og fra rundt hjemmet er alt du trenger for å lage en Wi-Fi-antenne som vil rival de kjøpt.

Bruksanvisning

1 Stå tom Pringles boks på et bord. Måle lengden av boksen med et målebånd. Lag en prikk på kan halvveis med en blyant.

2 Skjær gjennom prikk på boksen med et verktøy kniv.

3 Plasser en "N" -kontakt på bordet med den åpne enden vender opp. Varm en loddebolt i fem minutter. Påfør en dråpe loddemetall inn i den åpne ende av "N" -kontakt. La loddetinn avkjøles i et minutt.

4 Sette inn en ende av det faste-kjernetråden inn i den åpne ende av "N" -kontakt. Anvende spissen av loddebolten til ledningen i fem sekunder. Fjern tuppen og la loddetinn avkjøles i et minutt. Trekk ut loddebolt.

5 Sett kabelen inn i hullet i Pringles kan. Tape "N" -kontakt mot siden av boksen med strimler av maskeringstape.

6 Måle lengden av metallstangen. Lag en prikk på stangen på halvveis mark. Foreta en prikk på staven ved at halvveis mellom det punkt og enden av stangen.

7 Påfør bonding lim prikkene på stangen. Sett en metallskive over stangen. Skyv skive ned til den er over en av prikker. Gjenta dette med et annet metall skive og den andre punktum. La limet angitt i fem minutter.

8 Plasser Pringles kan lokket med ansiktet ned på bordet. Påfør bonding lim på midten av lokket. Plasser en metallskive over lim. La limet satt i et minutt.

9 Påfør bonding lim til vaskemaskin. Plassere en ende av metallstangen på skiven. La limet angitt i fem minutter.

10 Innsett enden av stangen inn i Pringles kan. Lukk lokket over enden av boksen.

11 Fest "N" -kontakt kabel fra en pigtail kabelen inn i "N" -kontakt socket. Du har nå en Wi-Fi-antenne.