Hvordan lage en hjemmelaget WiFi antenne USB

Hvordan lage en hjemmelaget WiFi antenne USB


Bygge en USB hjemmelaget trådløst nettverk antenne innebærer etableringen av en R-SMA adapter om nødvendig. USB-enheter vanligvis har sine egne interne antenner, som må endres for bruk med hjemmelaget utstyr. Antennen i seg selv kan være en parabolsk tallerken kombinert med en standard trådløs rundstrålende antenne node. Den gjennomsnittlige nettverk tekniker kan lage en hjemmelaget USB WiFi-antenne i omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Opprett USB til R-SMA adapter ved å modifisere en trådløs USB-G nettverksenhet. Dette lille, tommelfinger-sized adapter er en komplett nettverkskortet som er koblet til USB-porten på en datamaskin. Den eneste ulempen er dens indre, undersized antenne. Demontere plast casing og finn antenneledninger. De bør være ganske innlysende, da de sannsynligvis avslutte i en liten viklet ledning eller en ledning innleiret i foringsrøret.

2 Hvordan lage en hjemmelaget WiFi antenne USB

Lodd ledningene fra den interne antennen til en R-SMA antennekabel. Den positive ledningen, som er koblet til den interne tråden inne i USB-enheten, må være loddet til den ytre skjermen ledningen på R-SMA-kabel. Senteret bly i R-SMA-kabelen er faktisk er negativ. Påfør en generøs mengde loddetinn og fest ledningene til styret i enheten.

3 Lag en passende antenne fra parabolantenne ved å sette standard antenne inn til sentrum i kurven av fatet. Dette vil lede et normalt rundstrålende signal, og i stor grad øke rekkevidden. Antennen vil ha en mannlig R-SMA kontakten på bunnen, eller koblet sammen med en kabel. Fest antennen på plass med lim. Plasser en mount på baksiden av fatet, noe som kan være så enkelt som en L-formet brakett og skruer.

4 Koble antenne R-SMA-kabelen til USB-enhetens nye kvinnelige kabeladapteren ved å skru den med urviseren.

5 Koble USB-enheten til den bærbare eller stasjonære PC og installere nødvendig for at det drivere. Denne programvaren er modellavhengig, og burde ha kommet på en CD-ROM-disk med maskinvaren.

6 Monter parabolske fatet i et område uten hindringer, og teste signalet med en annen enhet i det fjerne. Retten vil ha en effektiv vinkel på nedbøyning på 30 grader, og må pekte direkte på andre enheten for best mulig ytelse.

Hint

  • Ved hjelp av høy-antenner og ledninger vil øke ytelsen.
  • Ikke lodd antenne ledningene bakover.