Hvordan lage en høyskole klasse År Group on Facebook

Hvordan lage en høyskole klasse År Group on Facebook


Enhver Facebook bruker kan enkelt lage en ny gruppe og administrere den fra hennes personlige konto. Blant de aktuelle formålene med en gruppe er å koble med gamle college klassekamerater. Mens du kan bare legge til medlemmer i gruppen hvis de er bekreftede Facebook-venner, etter at gruppen er opprettet kan du spre ordet om gruppen via private meldinger eller be andre medlemmer for å rekruttere folk fra avgangsklassen. Hvis en person snubler over gruppen på egen hånd, er hun i stand til å be om medlemskap.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Facebook-konto og gå til hjemmesiden.

2 Klikk på "Opprett gruppe" linken i sidepanelet, som går loddrett ned på venstre side av skjermen.

3 Skriv inn et navn for gruppen i feltet på toppen av "Opprett gruppe" pop-up vindu. Inneholde navnet på college og din eksamen år i gruppenavnet for å hjelpe folk lett kan identifisere sin hensikt. Bruk rullegardinmenyen umiddelbart til venstre for navnet feltet for å legge til et ikon øverst på gruppesiden. Det er 40 ikoner tilgjengelig, inkludert en oppgradering cap med dusk.

4 Bruk "medlemmer" feltet for å legge til dine nåværende venner til gruppen. Klikk på "Create" -knappen for å offisielt starte din gruppe til nettstedet.

5 Klikk på "Edit Group" lenke i høyre kolonne på skjermen. Bruk tilgjengelige skjemaet for å legge til en beskrivelse til din gruppe og sette opp en gruppe e-post. La boksen ved siden av "Kun administratorer kan godkjenne forespørsler om å bli" tomt hvis du vil at andre mennesker fra din avgangsklassen for å få lov til å enkelt delta. Merk av i boksen hvis du vil være i stand til å bekrefte identiteten til hver Facebook-bruker som ber om medlemskap før han formelt lagt til gruppen. Klikk "Lagre endringer".