Hvordan lage en HTML-portefølje

Fotografer og kunstnere av alle typer avhengige av digitale mapper for å vise sine arbeider på Internett. Digitale mapper er opprettet ved hjelp av HTML og tillate kunstnere som i mange tilfeller ikke har et fysisk studio en plattform for deling av sitt arbeid. Mens alle de digitale mapper er opprettet ved hjelp av HTML og andre koding språk, er en grundig forståelse av hvordan man programmerer ikke nødvendig for å skape en portefølje. I stedet, hvis du er ikke er kjent med HTML, kan du bruke maler eller abonnement portefølje nettsteder for å skape et profesjonelt utseende HTML portefølje.

Bruksanvisning

1 Bruk en av et stort antall forskjellige abonnement porteføljesider for å lage en HTML-portefølje. De portefølje skapende nettsteder lar deg velge mellom allerede eksisterende portefølje oppsett hvis du har en begrenset forståelse av webdesign. Når du har valgt et oppsett, laste opp din kunst eller bilder, og deretter tilpasse utseendet på teksten og fargene på nettstedet. De fleste porteføljevertstjenester tilbyr en begrenset gratis tjeneste i tillegg til en abonnementstjeneste som er helt passelig.

2 Design og bygge en tilpasset portefølje ved hjelp av en HTML-editor og bilde redigering programvare. Selv om dette er den beste måten å lage et nettsted som er spesielt tilfredsportefølje krav, krever denne metoden en forståelse av webdesign og bilderedigering. Videre skaper en HTML-portefølje fra grunnen krever at du betaler for og vedlikeholde et nettsted for å være vert for porteføljen.

3 Dra nytte av det store antallet HTML portefølje maler tilgjengelig på Internett. Malene tilbyr en rekke ulike måter å organisere og vise kunst eller fotografier. Videre kan malene enkelt integreres i et allerede eksisterende nettside ved hjelp av grunnleggende HTML-kode. HTML portefølje maler er tilgjengelig for kjøp, samt gratis.