Hvordan lage en hurtigmenyen i Adobe Dreamweaver

Hvordan lage en hurtigmenyen i Adobe Dreamweaver


En pop-up-menyen på en nettside forblir skjult inntil en besøkende svever over det med musen, som aktiverer nedtrekkslisten inneholder nettstedet koblinger. Disse menyene er en effektiv metode for å gi alle sidens lenker i en kompakt og tilgjengelig måte for seerne. Hvis du har Adobe Dreamweaver program, kan du dra nytte av dette dynamiske funksjonen ved å opprette dine egne pop-up menyer ved hjelp av verktøy som denne programvaren gir.

Bruksanvisning

Dreamweaver 9 eller senere

1 Start din Dreamweaver programmet og opprette en ny side eller åpne en eksisterende. Klikk på "File" og deretter "Ny eller Fil" og "Åpne".

2 Plasser markøren i det området du vil at rullegardinmenyen vises, klikker du på "Spry" kategorien i "Insert" inspektør og klikk deretter på "Spry menylinjen" -knappen. Velg en horisontal eller vertikal layout i meldingen som vises, og klikk på "OK" -knappen når du er ferdig. Denne handlingen skaper standardmenyen i utformingsvisning.

3 Bruk "Properties" inspektør for å legge til eller trekke fra antall listeelementer i menyen ved å markere et element og klikke på pluss eller minustegn.

4 Tildele en webadresse til hvert menyelement ved å markere den og skrive i "Text", "Link" og "Title" informasjon i tekstboksene. Denne prosessen skaper innstillingene som tar brukeren til de utpekte sider når de klikker på dem.

5 Lagre filen og klikk på "Preview / Debug i Browser" knappen eller velge alternativet "Forhåndsvisning i leser" under "Fil" menyen for å vise hurtigmenyen.

Dreamweaver 8 eller tidligere

6 Start din Dreamweaver programmet og opprette en ny side eller åpne en eksisterende. Klikk på "File" og deretter "Ny eller Fil" og "Åpne".

7 Lag en lenke for å begynne å lage din hurtigmenyen ved å skrive inn ønsket tekst i utformingsvisning, merke den og klikke på "link" -knappen i "Insert" inspektør. Alternativt kan du velge dette alternativet fra "Sett inn" drop-down menyen. Skriv inn nødvendig informasjon, for eksempel URL-adresse, i tekstfeltene.

8 Velg linken og tildele en "oppførsel" ved å klikke på "atferd" i "Windows" -menyen. En "oppførsel" for å tilordne den pop-up handling til linken din.

9 Klikk på plusstegnet knappen i kategorien "atferd" og naviger til "~ Utdatert" og deretter "Vis-lokalmenyen." Hvis du har opprettet en pop-up-menyen i din versjon av Dreamweaver i det siste, ikke "~ Utdatert" title ikke vise.

10 Tildele de nødvendige data, for eksempel et navn og nettadresse, for hvert av menyelementene under "Innhold" overskriften og deretter sette visning av tekst under "Advanced" -delen. Fortsett ved å angi retningen på menyen ved å velge et alternativ under "Position" overskriften og deretter formatere utseendet på menyen, for eksempel høyde og farge, under "Advanced" -delen.

11 Lagre filen og vise hurtigmenyen på siden ved å velge "Forhåndsvisning i leser" under "Fil" -menyen.