Hvordan lage en iFrame Link

Hvordan lage en iFrame Link


Når du bygger et nettsted, utviklere noen ganger dele sider i egne seksjoner ved å bruke "frame" HTML-elementet. En vanlig brukt ramme er en innebygd ramme eller iframe. Ved hjelp av iframe elementet, kan en webutvikler bygge inn en ekstern objekt, for eksempel et HTML-dokument, på samme webside. På samme måte kan en iframe brukes til å vise en URL på en webside. Du oppretter en iframe ved å redigere en webside HTML-kode.

Bruksanvisning

1 Åpne kildekoden til websiden i en HTML-editor. Mens det er mange webutvikling programmer på markedet, vil en enkel tekst editor fungere helt fint.

2 Sett inn en innebygd ramme i HTML på websiden. Spesielt finne den delen av websiden der du ønsker å vise rammen, og sett inn følgende kode:

<IFRAME width = "400" height = "500">

</ Iframe>

Endre "/side.html" til navnet på dokumentet eller nettstedet du ønsker å vise. Det kan også konfigureres dimensjonene av rammen ved å modifisere de "bredde" og "høyde" verdier.

3 Lagre den endrede websiden som en HTML-fil. For å teste siden, åpne den lagrede filen i en nettleser. Hvis de lykkes, vil det koblede objektet vises på samme webside.

Hint

  • Du kan tilpasse en iframe ved å legge til attributter, for eksempel en ramme eller rullefelt.
  • Noen nettlesere støtter kanskje ikke <iframe> element, men du kan plassere en link til dokumentet mellom åpningen <iframe> -taggen og avsluttende </ iframe> -kode.