Hvordan lage en iMesh Registrering

Hvordan lage en iMesh Registrering


iMesh er et nettbasert Internett P2P (peer to peer) musikk nedlasting og deling av samfunnet, som er gratis å delta og delta, og har den iMesh program som også har sosiale nettverk. Når iMesh programmet er installert, må du registrere deg med iMesh samfunnet før du kan laste ned og dele musikk. Bruk registreringsverktøyet bygget inn iMesh å registrere en iMesh konto.

Bruksanvisning

1 Åpne iMesh programmet, og klikk "Registrer ny bruker" i tittelfeltet på toppen av "iMesh" -vinduet.

2 Skriv inn et kontonavn inn i "Nick" tekstboksen, og klikk på "Sjekk tilgjengelighet" linken. Hvis det vises en melding om at kontoen navn er tilgjengelig, går du videre til neste trinn. Hvis det vises en melding som sier "Kallenavn allerede eksisterer," skriv et annet kontonavn inn i "Nick" tekstboksen, og klikk "Sjekk tilgjengelighet" og gjenta til det vises en melding om at kontonavnet er tilgjengelig.

3 Skriv inn din e-postadresse i "E-post" tekstboksen.

4 Skriv inn et passord i "Passord" tekstboksen. Skriv inn samme passord i "Bekreft passord" tekstboksen. Klikk på "Neste" -knappen.

5 Klikk på "landet" tekstboksen, og skriv inn navnet på landet der du bor. Klikk på "stat" tekstboksen hvis tilgjengelig, og klikk på "stat" der du bor.

6 Skriv inn navnet på byen der du bor i "byen" tekstboksen. Skriv inn ditt postnummer i "Zip / Postal code" tekstboksen.

7 Klikk på den første rullegardinlisten ved siden av "fødselsdato", og klikk på dagen i måneden som du ble født. Klikk på neste rullegardinlisten og klikk på navnet på den måneden du ble født. Klikk på neste rullegardinlisten, og klikk på året du ble født.

8 Klikk på knappen som indikerer kjønn. Klikk på "Finish Registration" knappen.

9 Klikk på "Browse" -knappen, og naviger til et bilde av deg selv og klikk på bildefilen. Klikk på "Open" knappen. Skriv inn fornavnet i "First Name" tekstboksen. Skriv inn etternavnet i "Etternavn" tekstboksen.

10 Skriv noe du ønsker å dele med andre om deg selv inn i "Om meg selv" tekstboksen.

11 Klikk på "I Am" boksen og klikk på kjønn fra listen som vises. Klikk på "Sivil status" drop down boksen og klikk på din sivilstatus fra alternativene som vises. Klikk på "Utdanning" boksen og klikk på alternativet som best beskriver utdanningsnivå. Klikk på den første "Språk" boksen og klikk på et språk du snakker. Klikk på andre "språk" boksen og klikk på et annet språk (hvis noen andre) som du vet. Klikk på den tredje "Språk" boksen og klikk et annet språk (hvis noen) som du forstår.

12 Klikk på den første "sjangerne" boksen og klikk på navnet på din favoritt musikksjanger. Klikk på andre "sjangerne" drop down boksen og klikk navnet på din andre favoritt musikksjanger. Klikk på tredje "sjangerne" boksen og klikk navnet på din tredje favoritt musikksjanger fra listen over alternativer som vises.

1. 3 Klikk "Fortsett" for å fullføre registreringen.