Hvordan lage en Inkblot på PowerPoint

Hvordan lage en Inkblot på PowerPoint


Den inkblot formen er mest kjent fra Rorschach test der en serie av blekkflekker vises til en person, og på hvilken måte de identifiserer formen taler til hennes psykiske tilstand. I en digital verden trenger du ikke å ha fysisk blekk til å lage en inkblot. Ved hjelp av bare de formverktøyene i PowerPoint kan du lage en Rorschach-esque inkblot i din neste presentasjon. Bare ikke psychoanalyze publikum uten skikkelig opplæring først.

Bruksanvisning

1 Start PowerPoint og klikk på "Sett inn" -kategorien i bånd. Klikk på "Shapes" -knappen og velg "Oval". Klikk og dra på lysbildet for å tegne en oval av enhver form eller størrelse du ønsker.

2 Klikk på "Tegneverktøy: Format" -fanen og velg alle svarte alternativ fra «Shape Style" delen.

3 Trykk "Ctrl + C" på tastaturet for å kopiere oval form. Trykk "Ctrl + V" fem eller seks ganger for å lage kopier av det ovale på lysbildet. Klikk og dra hver av dem til et annet sted på lysbildet slik at du kan se dem alle.

4 Klikk og dra i håndtakene på siden eller hjørnet av en av de ovaler å endre størrelse og omskape det. Gjør det forskjellig fra den første oval. Gjenta dette for alle kopiene. Noen bør være fett og runde, andre bør være lang og tynn. Noen bør være stor og andre bør være liten. Man bør være på størrelse med en enkelt dråpe blekk.

5 Velg de feiteste av de ovaler og kopiere den. Lim inn flere eksemplarer, og ordne dem rundt sentrum av raset å gjøre en blob. De ovaler bør alle overlapper hverandre. Fortsett å gjøre dette med alle ovaler til de er alle arrangert rundt midten av raset i et tilfeldig mønster. Avslutt med å plassere flere av punktstørrelse ovaler rundt kantene av inkblot.

Hint

  • Trykk "Ctrl + A" for å velge alle ovaler og klikk "Group" på båndet og velg "Group." Lag en ekstra kopi av blot og klikk på "Roter" -knappen i båndet og velg "Vend horisontalt." Skyv kopien over slik det ser ut som inkblot ble kastet i et stykke papir.