Hvordan lage en Innebyggbar kode

Hvordan lage en Innebyggbar kode


Embedding noe på et nettsted gjøres ved hjelp av HTML <embed> kode. Vanligvis brukes til å legge inn noe slikt som en video- eller lydklipp til et område, forteller <embed> koden den besøkendes datamaskin til å bruke en plugin som allerede er installert på datamaskinen for å se eller høre på det innebygde objektet. For eksempel, embedding en flash video på nettstedet ditt vil automatisk fortelle den besøkendes datamaskin til å bruke Adobe Flash plugin for å spille av videoen.

Bruksanvisning

1 Åpne FTP-klient og koble til din server. Last opp mediefilen du vil legge inn ved å dra filen fra den lokale datamaskinen siden av FTP-klient til live web server side, og slippe den. Vent til det å laste opp.

2 Åpne HTML-kildefilen til websiden du vil legge inn objektet på å bruke din foretrukne ren tekst eller HTML editor. Finn et sted hvor du ønsker å legge ned media. Klikk for å flytte markøren til dette stedet.

3 Type "<embed" (uten anførselstegn) for å åpne embed tag.

4 Type (src = "http://URL.com/example.swf&quot;) uten parenteser for å definere nettadressen til det materialet du ønsker å legge ned Erstatt." Http://URL.com/example.swf&quot; med nettadressen til det materialet du ønsker å legge inn i websiden.

5 Type "/>" uten anførselstegn for å lukke embed tag.The fullført taggen skal se ut: <embed src = "http://URL.com/example.swf&quot; />