Hvordan lage en iTunes mappe Komprimert for en USB

Hvordan lage en iTunes mappe Komprimert for en USB


ITunes-mappen inneholder all musikk, film og bilder lastet ned fra iTunes eller synkronisert fra andre enheter. Denne mappen er selve livsnerven i din iTunes-programvaren. Hvis du ønsker å overføre iTunes-filene til en annen datamaskin, lagre en kopi av mappen til en USB-stasjon er et praktisk alternativ. Hvis mappen er for stor til å få plass på USB-enheten, kan du komprimere mappen for å spare diskplass for enklere overføring. MP3 og MP4-filer er allerede svært komprimert, men Apple Quicktime videoer og annet multimedieinnhold kan krympe betraktelig i løpet av komprimering.

Bruksanvisning

1 Finn iTunes-mappen. I de fleste tilfeller bør mappen være på "C" -stasjonen, innenfor "Min musikk" eller "Music" -mappen. Hvis du har problemer med å finne mappen, klikker du på Windows "Start" -knappen og skriv "iTunes" i det tomme feltet nederst i menyen.

2 Høyreklikk på iTunes-mappen ikonet som vises i søkeresultatene listen ovenfor skrivingen. Husk å klikke på mappeikonet oppført under "Mapper", ikke programikonet under "programmer".

3 Flytt musepekeren over "Send til" alternativet. En liste over flere alternativer utvides ved siden av musepekeren.

4 Klikk på "Komprimert (zippet) mappe." En ny versjon av iTunes-mappen vises på skjermen, som heter "iTunes.zip." Denne mappen er betydelig mindre enn den opprinnelige mappen, og det vil trolig være liten nok for USB-stasjonen. Hvis det fortsatt ikke får plass på USB-stasjonen, dobbeltklikker du på iTunes-mappen, og gjenta trinn 2 og 3 for å komprimere iTunes undermapper eller individuelle filmfiler. Når du komprimere individuelle filer, kan du kopiere de enkelte biter til forskjellige USB-stasjoner, kutte ned på dine lagringsbehov.

Hint

  • Når komprimert, må du pakke ut innholdet i mappen før du kan bruke den igjen. Høyreklikk på iTunes.zip mappen og velg "Pakk ut alle" for å pakke ut data.