Hvordan lage en kalender ikon i Photoshop

Hvordan lage en kalender ikon i Photoshop


Computer ikoner er små grafikk som hjelper brukerne raskt finne biter av informasjon som filer eller programmer. Å gjøre et ikon i Photoshop er en rask og ganske enkel prosess. Lage en kalender-ikonet er veldig enkelt som formen er en grunnleggende rektangel. Med noen få trinn kan du ha et ikon på skrivebordet som vil tillate deg å enkelt få tilgang til kalenderprogram.

Bruksanvisning

Opprette Ikon

1 Åpne Photoshop og lage et nytt lag ved å klikke på rektangelverktøyet. Plasser rektangelet til den ligner en litt firkantet form, som en side fra en kalender. Bruke Chop alternativ i Photoshop, rotere figuren slik at den er vippet til venstre etter ca 15 grader.

2 Klikk på figuren og velger Blending alternativet. Dette vil gi flere kopier av figuren du nettopp opprettet. Plasser lagene i figuren med piltastene slik at de ser ut som flere sider av en kalender sett fra siden.

3 Velg Marquee alternativ fra verktøymenyen og tegne en liten sirkel med verktøyet. Klikk på Duplicate og gjøre ytterligere to sirkler. Dette blir hullene der ringene på kalenderen din vil bli plassert.

4 Klikk på Custom Shape alternativ i verktøymenyen. Klikk på Ferdig Circle form og plasser formen på toppen av et av hullene. Bruk slettefunksjonen for å slette en del av sirkelen slik at den vil ligne en kalender ring som er satt inn. Gjenta dette for de resterende hullene.

5 Velg tekst muligheten til å legge til noen ord eller tall i kalenderikonet.