Hvordan lage en kalender over ting å gjøre

Mange gjør en kalender over ting å gjøre for å hjelpe dem å huske viktige datoer og hendelser i deres liv. Før advent av produktivitet programvare og smartphones, folk måtte stole på planleggere og papir kalendere. Noen mennesker fortsatt bruke slike tradisjonelle metoder. Men mange populære programmer gjør det enkelt å organisere flere hendelser og ting å gjøre. Elektroniske metoder, som inkluderer synkronisering alternativer for mobile enheter, gjør det mulig å holde orden når du er på farten.

Bruksanvisning

1 Bruk Microsoft Outlook til å lage en kalender over ting å gjøre. Outlook er inkludert i Microsoft Office-pakke med produktivitetsverktøy. Det gir mulighet for å organisere flere kalendere for å holde arbeid og personlige liv atskilt. Outlook er også kompatibel med alle de store smarttelefonen merkevarer. Dette gjør at du kan synkronisere kalendere med den mobile enheten, slik at noen varsler eller andre påminnelser du har satt vil gjøre det mulig å holde orden uansett hvor du er.

2 Bruk iCal til å organisere arrangementer og lister over ting å gjøre. Dette programmet er tilgjengelig for Apple Mac-datamaskiner og mobile produkter. Det intuitive grensesnittet gjør det enkelt å bruke, og synkroniseringsalternativer kan du automatisk oppdatere mobile enheter gjennom en rekke ulike alternativer. Disse inkluderer tilleggstjenester, for eksempel MobileMe, som lar deg oppdatere kalendere på nettet. Programmet støtter flere kalendere og en rekke alternativer, som å opprette flere kalendere eller fargekoding hendelser for å holde dem organisert.

3 Bruk Google Kalender til å lage en kalender med dine ting å gjøre. Google Kalender setter makt av cloud-baserte eller ekstern, produktiviteten til din disposisjon. Dette systemet setter kalenderhendelser på nettet. Når dine ting å gjøre er på serveren, kan du synkronisere dem til andre datamaskiner og et bredt spekter av mobile enheter. Google Kalender er enkel å administrere og fri for Google-brukere. Dette alternativet er fleksibel fordi det tillater deg å dele kalendere med andre mennesker uten at de trenger spesiell programvare.