Hvordan lage en kampanje Pledge-kort

Hvordan lage en kampanje Pledge-kort


En populær måte for en politisk kandidat, veldedighet eller organisasjon å skaffe finansiering er gjennom kampanje løfter. En kampanje løfte er når en person, gruppe eller organisasjon lover at de vil donere en viss sum penger til forespørselen. En kampanje løfte kortet er vanligvis brukt som metode for å oppfordre slike donasjoner. Et riktig utformet kampanje løfte kortet kan øke sannsynligheten for donasjoner.

Bruksanvisning

Brainstorming Pledge kort

1 Gjør pantet kortet reflektere foretaket ber om penger. For eksempel, hvis du oppretter et løfte kort en politisk kampanje, bør løfte kortet reflektere den enkelte markedsføringsstrategi. Hvis du oppretter et løfte kort for en veldedig organisasjon, bruke deres logo, formålsparagraf og merkevarebygging.

2 Bestem hva du vil be om på kampanjen pant kortet. Inkluder slike elementer som en mulighet for en årlig pant (tilbakevendende), mengden av pantet (eller mengde alternativer), betalingsmåte og personlige opplysninger for den personen eller organisasjonen lover midlene.

3 Utkast til en foreløpig skisse av kampanjen løfte kortet. Finn ut om din løfte kortet vil være i farger eller svart eller hvitt. Bestem hvor stort kortet størrelse bør være. Velg skrifttyper du kan bruke. Ta hensyn til brukervennlighet og hvordan en potensiell bidragsyter vil motta kortet.

Utarbeiding Pledge kort

4 Åpne en desktop publishing programvare (Microsoft Word, Microsoft Publisher, Openoffice, Wordperfect, Adobe Photoshop, etc.) for å utforme og formatere kampanje løfte kortet. Hver desktop publishing programvare tilbyr et annet sett med alternativer for å fullføre oppgaven. Velg en publisering programvare som du er komfortabel med, eller vilje til å lære en ny programvare.

5 Sett opp dokumentet i henhold til størrelse og utforming er angitt i foreløpig skisse.

6 Bruk skrifter som er lett å lese. Leserne kan bli irritert med fancy, kompliserte skrifter. Hold deg til enkle, vanlige skriftene.

7 Bruk høy kvalitet logoer og bilder for et profesjonelt preg. Ikke ofre kvalitet.

8 Skriv ut et utkast av løfte kortet og vise den til en venn, kollega eller potensiell donor. Be om tilbakemelding på kvaliteten av kortet. Spør om det er noen forbedringer eller forslag for å øke kvaliteten på kortet.

Hint

  • Være ressurssterk. Studie eksempler på kampanjen pantsette kort. Les over noen profesjonell kampanje pantsette kort (se Ressurser). Hvis du ikke er kjent med desktop publishing programvare, kan du vurdere å ansette noen som er kjent for å designe kampanjen løfte kortet for deg.
  • Test flere versjoner av kampanje løfte kortet for å se hvilken som gir de beste resultatene. Å stole på en utforming av kortet kan gi minimale resultater. Den eneste måten å finne ut hvilken kampanje løfte kortet er mer effektive er å teste og vurdere resultatene.