Hvordan lage en kjendis Vector på PSP

Hvis du bruker Paint Shop Pro til å gjøre grafikk arbeid, vil du kanskje på et tidspunkt for å bruke sine verktøy for å lage en vektor vises versjon av en kjendis bilde. Mens PSP er et raster-basert program, er har vektorbaserte Bezier verktøy som kan brukes til å lage et rasterbilde som ser ut som en vektor bilde. Fremgangsmåten for å gjøre dette er både enkel og kjedelig, men resultatet kan være ganske imponerende.

Bruksanvisning

1 Last kjendis bilder som du ønsker å opprette en vektorversjon av på datamaskinen din.

2 Start Paint Shop Pro program. Klikk "Fil" fra menyen øverst og klikk "Åpne". Gå til bildet du lastet og åpne den.

3 Gå til "Lag" panel og klikk på "Nytt lag" -knappen. Dra det nye laget under bildelaget.

4 Redusere "dekkevne" av bildelaget til omkring 30 til 40 prosent. Dette lar deg se laget under og bruke bildet laget som en guide. Velge det nederste lag.

5 Velg "Pen" verktøy fra verktøylinjen. I verktøyalternativene, sett verktøyet til å fylle med en farge som er tilnærmet fargen på personens hud på bildet.

6 Bruk "Pen" verktøyet for å legge til punkter som definerer formen på ansikt, hals og ører. Du kan justere formen på linjene mellom disse punktene ved å dra med musen når du legger dem.

7 Klikk på "Nytt lag" -knappen for å opprette et nytt lag. Dette bør også være i henhold til bildelaget. I dette laget, bruk "Pen" verktøyet satt riktig farge for å trekke en annen viktig funksjon, som for eksempel hår.

8 Fortsett denne prosessen med å opprette nye lag og legge større detalj. Når du er ferdig, slette bildelaget og lagre arbeidet ditt.