Hvordan lage en knapp For iWeb

Hvordan lage en knapp For iWeb


Apples iWeb er en webside laging program utviklet av Apple, designet for å gjøre å lage nettsider som visuell prosess som mulig. Siden 2006 har iWeb vært en del av iLife-pakken; det kommer standard med de fleste Mac-datamaskiner. For å lage en knapp i iWeb krever bruk av en liten bit av HTML, en web-koding plattform som nettlesere gjenkjenne. Enkelt sette inn denne HTML-koden inn i iWeb nettsted ved hjelp av hovedskjermen.

Bruksanvisning

1 Åpne iWeb. Åpne ønsket nettsted hvis det ikke åpnes automatisk ved å velge den fra venstre panel.

2 Velg "Media" fra bunnen menyen. Dra HTML-kode ikonet fra Media-panelet til sted på nettstedet ditt du ønsker å ha en knapp. Velg "Apply".

3 Skriv inn denne koden inn i HTML-kode boksen:

<A href = "Destination URL" target = "_ top"

onmouseover = "document.sub_but.src = 'http: //yourdomain.com/onroll.jpg'"

onmouseout = "document.sub_but.src = 'http: //yourdomain.com/normal.jpg'">

<Img width = "281" height = "55" border = "0" alt = "Beveg musen over meg" name = "sub_but">

</a>

Destinasjonsadressen er hvor knappen lenker og "http://yourdomain.com/normal.jpg" er bildet av den vanlige knappen. Erstatt dette med knappebilde

"Http://yourdomain.com/onroll.jpg" er bildet av din roll knappen. Erstatt dette med bildet av din knappen når en mus svever over det.

Hint

  • Gjør roll bildet ser ut som det har blitt skjøvet på, noe forskjellig fra den vanlige utseendet på knappen. Bruk knappene med måte. Hvis du trenger en kobling, bare bruke tekst