Hvordan lage en kul webside

Hvordan lage en kul webside


Opprette en nettside kan være en enkel eller en kompleks prosess, avhengig av hvor forseggjort du bestemmer deg for å gjøre det. Å gjøre en kul nettside avhenger av hva din definisjon av "cool" er. Mange definerer begrepet som noe andre allerede har gjort, men "kult" kan også referere til noe enkelt og unikt. Uavhengig av definisjon, er sjansen din web bygge oppgave vil være utfordrende.

Bruksanvisning

1 Den doble karakter av å være "cool" er å være annerledes eller unikt, whle samtidig fremkaller andre "kule" ting som har gjort det før deg. Med hensyn til Internett, vil se på andre populære nettsteder gi deg en god ide om hva folk liker og forventer å finne på "cool" nettsteder. Hvis du kan ta en effektiv idé og gjøre den til din egen ved å endre noen ting, vil du sannsynligvis ha en "cool" idé. Ta deg god idé og skissere et design, slik at du vet hva det endelige resultatet skal se ut.

2 Åpne og bruk nettside etableringen programvare. Den nyeste versjonen av Dreamweaver kan gi et godt utgangspunkt, men for virkelig kule nettsteder vil du ønsker å inkludere Flash og andre komplekse teknologier. Det beste alternativet i å komme opp med de mest gledelige og sofistikerte resultater er til en leie en profesjonell nettside designer, som bør være i stand til å legge masse bjeller og fløyter til nettstedet ditt, ganske muligens inkludert noen du aldri har sett eller hørt av før.

3 Vær veldig visuelle. Folk liker ikke å lese mye tekst og ofte ikke ser tekst som "cool" med mindre du kan gjøre det ser mer kreative. Farget tekst kan være vanskelig, men hvis du kan gjøre teksten lett lesbar og full av farger, som kan hjelpe. Vanligvis, bakgrunnsfarge og bilder er enda bedre. Legge til video og bevegelige deler til din side er også gode ideer - men, igjen, kan det hende du trenger en webdesigner for å hjelpe deg med å opprette og innlemme disse.

4 Prøv å innlemme en funksjon eller to som, til kunnskap, har aldri vært brukt før. Dette vil kreve ikke bare programvare kowledge og dyktighet, men en god fantasi. Fokuser på målgruppen og prøve å gi publikum en opplevelse som passer med deres idealer og representerer produktet eller ideen godt. Til slutt, "cool" er mer av en idé enn en teknisk løsning, men teknisk kompleksitet ofte er nødvendig å gjøre sval arbeid, med mindre du kan bare trekke noe helt spesielt og enkel. Rekruttering noen med en veldig kunstnerisk øye, samt et sterkt fokus på de praktiske behovene til et område, også kan bidra til å lede etableringen av en kul nettside.