Hvordan lage en kunstners portefølje Hjemmeside

Hvordan lage en kunstners portefølje Hjemmeside


I dag er det gir mening å lage en nettside med din kunstneriske arbeid. Det er en mulighet for deg å kringkaste dine evner til folk som du normalt aldri ville møte. Et slikt nettsted kan være en digital kopi av din fysiske porteføljen tilgjengelig for hvem som helst i verden for å se når som helst. For en tilpasset nettside sammen med ditt eget domenenavn, må du sette opp ditt eget nettsted. Når du lære å lage den første siden, er du godt på vei til å bygge din egen artist portefølje nettsted.

Bruksanvisning

1 Utarbeide et utkast til hva du ønsker at nettstedet skal se ut. Lag teksten og understreker alle hyperkoblinger du har tenkt å lage. Pass på at hjemmesiden tydelig gir all informasjon på et øyeblikk. Sjekk din tekst for grammatiske og stavefeil. Definer hvor mange sider det vil ha og oppsettet på hver side. Bestem deg for hvordan du vil vise bildene dine, som miniatyrbilder, som krever klikke for å gjøre dem større, eller som større bilder med en gang. Dette vil ha en innvirkning på antall sider på nettstedet ditt. Forbered utkastet så nøyaktig som mulig. Ta med din logo, kontaktinformasjon, fortid og nåtid kunstnerisk arbeid, faglig bio og CV. Nevn noen priser og attester mottatt.

2 Monter fotografier av kunstverk du vil ha på ditt nettsted. Bruk bare de beste bilder av høy kvalitet for å maksimere effekten av nettstedet ditt. Bruk fotoredigering programvare for å undersøke bildene, og gjør eventuelle endringer for å forbedre eller korrigere dem. Ansett funksjoner som lysstyrke og fargekorrigering om nødvendig. Husk at jo flere effekter du legger til et bilde av lavere kvalitet det vil ha. Ta nye bilder, eller ha dem profesjonelt tatt hvis bildene er av lav kvalitet. Bilder av arbeidet ditt kan gjøre eller ødelegge ditt nettsted, samt ditt omdømme.

3 Velg en online hosting leverandør. Finn en vert som er rimelig, men vil tillate deg å bygge ditt eget nettsted og registrere ditt eget domenenavn. Bruk Hyper Text Markup Language redaktør normalt gitt av verten for å hjelpe deg å bygge sidene like lett som i et vanlig tekstbehandlingsprogram. Last opp dine bilder på serveren og lage ditt første HTML-side, som vil være din hjemmeside. Navn på siden og begynne å legge inn data som du har lagt den ut i utkastet. Lag tekst først før du legger opp bilder slik at du kan fokusere på å skape alle sider som inneholder tekst.

4 Lag tekst som er lett å lese og bruke en felles stil i hele nettstedet. Unngå liten skrift eller lav kontrast mellom bakgrunn og tekstfarge, da dette ikke vil appellere til besøkende. Samordning av bakgrunn og tekst farger for å skape en behagelig utseende. Sett bildene som er oppført i utkastet. Bruk "Link" -funksjonen på HTML editor verktøylinjen for å lage koblinger. Ordne lenkene for å la besøkende til å reise frem og tilbake lett gjennom hele nettstedet. Sjekk at alle koblinger fungerer og fortsette å jobbe på detaljene til du føler at det er ferdig.

Hint

  • Bruk adresselisten og annen markedsføring og sosiale nettverk strategier for å bringe folk til webområdet ditt. Holde nettstedet oppdatert med ny jobb og er aktuell hendelser delen for å la folk få vite hva du gjør.