Hvordan lage en lenke til en Facebook-gruppe

Hvis du ser en gruppe som interesserer deg på Facebook, kan du koble til den på din egen nettside for å peke det ut til nettstedets besøkende. Du kan ofte skape koblinger på nettstedet ditt i et par forskjellige måter, avhengig av hvilken programvare nettstedet bruker for å lage sider. Men hvis du eier nettstedet, kan du alltid bruke HTML-kode for å opprette en kobling til en Facebook-gruppe.

Bruksanvisning

1 Gå til Facebook-gruppen siden du vil koble til. Kopier URL i adressefeltet i nettleseren.

2 Åpne HTML-dokumentet på nettstedet ditt for siden der du vil at koblingen. Du kan gjøre dette via FTP eller en filbehandler levert av vertstjenesten. På mange områder, kan du også bruke programvarespesifikk kontrollpaneler for å redigere HTML-dokumenter. Følg instruksjonene for hosting selskapet og / eller programvare som du bruker. De fleste er like, med bare små forskjeller.

3 Skriv "<a href="URL"> Navn på Facebook gruppen </a>". Erstatt "URL" med adressen til Facebook-gruppe du kopierte tidligere. Erstatt "Navn på Facebook-gruppen" med hva du vil at koblingen skal si på siden din. Plasser dette skriptet i stedet på siden der du vil den skal vises.

4 Lagre HTML-fil.

Hint

  • Hvis du prøver å koble til en Facebook-gruppe på et nettsted som du ikke eier eller har HTML tilgang til, må du følge de stedsspesifikke retninger for innlegging lenker.