Hvordan lage en levende selge DVDer og Tapes på eBay

Hvordan lage en levende selge DVDer og Tapes på eBay


Den største auksjonen området på nettet, er eBay, og tusenvis av mennesker gjør en levende selge ting der hver uke. DVD og videobånd auksjoner utgjør en stor andel av eBays merchandise oppføringer, så en flittig selger kan gjøre en god leve med disse elementene opp for auksjon. Støtte deg selv med eBay salg kan være en intens opplevelse, men hvis du liker filmer og personlig salg, kan dette være den ideelle karriere for deg.

Bruksanvisning

1 Opprett en konto på eBay hvis du ikke allerede har en. Kjøpe noen småting og betale for dem raskt, slik at du kan få noen gode tilbakemeldinger registrert fra selgere.

2 Forskning DVD og videobånd salg på eBay. I hvert salg kategori er det solide selgere, big-billett elementer og elementer som aldri selger. Din jobb er å finne ut hva som er hva når det gjelder filmer. Gjør søk på lukkede auksjoner i hver kategori av filmen. Ta forsiktig notater. Se om det finnes trender, for eksempel hver film fra en viss studio alltid å være en god selger. Mange selgere ta uker eller måneder å gjøre denne forskningen. Når du begynner å selge, holde undersøke hver eneste dag. Du kan aldri vite for mye om emnet.

3 Last ned eBay auksjon notering form. Gå gjennom opplæringen for å lære å bruke programmet. Bestem om du skal bruke en mal, eller gå med vanlig auksjon. Maler er mer dekorative og gi auksjoner et enhetlig preg, men de koster mer penger å bruke.

4 Finn flere kilder som å finne varer til en lav pris. Sjekk alle bruktbutikk og bibliotek salg innen en times kjøring fra hjemmet ditt. Lag en rute som vil dekke alle disse stedene minst en gang i uken. Kjøpe noen filmer som du finner som er gode selgere i henhold til forskning.

5 Ta tydelige bilder av dine varer. Det er lager bilder på eBay for mange elementer som du vil selge, men budgivere vil stole på deg mer hvis du har dine egne bilder som viser eventuelle feil som brikkene dine kan ha.

6 Tilbringe hver arbeidsdag gjøre tre ting: å skrive auksjoner, pakking og frakt solgt elementer, og søker etter nye varer. Gjør dem i den rekkefølgen som føles behagelig, men sørg for at du gjør hver og en av disse hver dag. Vellykket eBay selgere behandle det som fulltidsjobb som det er, og jobbe de samme timer hver dag.

7 Svare på noen e-posten du mottar om en auksjon i løpet av 24 timer. Budgiverne på eBay pleier å være veldig utålmodig, for det meste, og sjelden forstår en selger som ikke svarer på spørsmål innen timer en sendt e-post. De ønsker å vite informasjon nå, slik at de kan avgjøre om ikke å by på elementene.

8 Relist gang et element som ikke selger på den første emisjonen. Hvis den ikke selger andre gang, donere den til et offentlig bibliotek og få en kvittering for skattefradrag ved utgangen av året. Noter denne artikkelen og ikke kjøper noe lignende igjen. Hver eBay selgeren har en liste over disse elementene som han prøvde å selge og aldri solgt. Det er en del av læringsprosessen.

Hint

  • Spar litt av grenseposter for når eBay har en av sine sporadiske gratis oppføring dager.
  • Være en aktiv medlem av eBay selgere boards. Du kan finne noen svært verdifull informasjon fra andre selgere.