Hvordan lage en leveringsadresse for Canada i PayPal

Hvordan lage en leveringsadresse for Canada i PayPal


I tillegg til å gi en praktisk tjeneste for å sende og motta penger elektronisk, PayPal kan du også lage forsendelsesetiketter for internasjonale steder, inkludert Canada. PayPals internasjonal skipsfart evne lar deg ordentlig angi en kanadisk-adresse og velge en passende leveringsmåte for å sikre levering kommer vellykket. Bruk verktøyene i din PayPal-konto for å generere en leveringsadresse for Canada.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din PayPal-konto og klikk på "Skriv ut adresselapp" -knappen på kontooversikten side. Alternativt kan du ta opp PayPals "Lag ditt Shipping Label" side for transaksjoner som ikke utføres via PayPal.

2 Klikk på "Canada" alternativ ved siden av skipet til tittelen. Skriv inn den nødvendige informasjonen, inkludert mottakerens navn og postadresse, i tekstfeltene.

3 Velg en leveringsmåte, for eksempel "Express Mail International," under forsendelse informasjonsdelen, og skriv inn data om pakken, inkludert vekten, i de angitte feltene.

4 Velg en postlegging under forsendelse alternativer tittel og oppgi en valgfri e-postmelding i tekstboksen. Klikk "Fortsett" for å fortsette.

5 Forhåndsvis leveringsadressen for Canada på siden som vises, og når du er klar, følg instruksjonene for å betale for og skrive ut etiketten.