Hvordan lage en link tilbake i en webside

En tilbake kobling er en URL som er innebygd på en nettside, og lenker til en annen nettside eller nettside. Tilbake koblinger er viktig for å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer. Når siden er knytte til andre relevante sider og inneholder viktige nøkkelord, kan du forbedre søkemotorrangeringer og gi området mer autoritet.

Bruksanvisning

1 Velg nettadressen du ønsker å koble til. Ideelt sett vil du ønsker å velge en URL som inneholder noen søkeord som du ønsker å rangere høyt for. Denne URL vil bli plassert på siden med et ord eller en setning som beskriver hva det er.

2 Velg de beste søkeordene som beskriver link. Bruk en rekke søkeord eller en setning som best beskriver hva koblingen er knytte til.

3 Lag HTML-koden for koblingen. Du må legge inn link ved hjelp av HTML, eller en tekst editor som gjør det mulig link plassering. HTML-koden for koblingen vil se slik ut: <a href="keywords" rel="nofollow" target="_blank"> http://www.yourURL.com> ordene som beskriver koblingen </a>

4 Legge inn link på siden din. Du kan bruke koden du brukte i trinn 3 hvor som helst på siden. Den beste måten å publisere en link tilbake er å veve det inn i en artikkel, blogginnlegg eller liste over nettsteder.

5 Lagre websiden. Lagre arbeidet for å aktivere koblingen. Din link tilbake vil nå være "live".

6 Test din link. Klikk på ryggen linken for å kontrollere at det går mot høyre side.

Hint

  • Du kan også bruke ryggen din link som en URL når du plasserer en kommentar på en blogg, hjemmeside eller forum.Use webpublisering steder som HubPages og Squidoo å fremme dine lenker og generere mer trafikk til ditt nettsted.
  • Ikke spam blogger eller fora med linker til nettstedet ditt, alltid sørge for at din kommentar eller innlegget er relevant for diskusjonen.