Hvordan lage en logo Ved hjelp av en Skull & Dragon

Hvordan lage en logo Ved hjelp av en Skull & Dragon


Kombiner din punk side med en forkjærlighet for dragene ved å skape et design med hodeskaller og drager. Logoer, som kan brukes til å symbolisere et band, firma, organisasjon eller team, er grafiske bilder som spenner fra noe så enkelt som et par kruseduller til en lang analyserte og -Utviklet stykke kunstverk. Lag din egen skalle-og-dragon logo for skapet ditt, kontor, bil eller bedrift ved å utnytte et dataprogram som du vil kunne velge fra en samling av lager kunst, tegne din egen eller bruke populære bilder til fullføre logo.

Bruksanvisning

Bruke Paint

1 Tegn din logo fra bunnen ved å åpne Paint, klikke på Bilde-menyen og velge attributter. Still dine logo dimensjoner, slik som 6 inches med 6 inches, og klikk "OK."

2 Klikk på Paintbrush verktøyet og velge det lille torget børstehodet under. Velg en grønn maling farge fra fargevelgeren nederst på skjermen og tegne omrisset av en drage kropp --- ikke trekke hodet. Klikk på Paint Bucket verktøyet og klikk inne i kroppen, noe som vil fylle det med samme farge.

3 Klikk på blyantverktøyet, og velg en mørk grå farge fra fargevelgeren. Tegn en hodeskalle og crossbones hvor dragens hode ville være. Klikk på Paint Bucket verktøyet for å fylle i skallen med farge. Klikk på blyantverktøyet igjen, velger hvit eller svart fargevelgeren og trekke i skallen sin øyehulene, nese hull og tenner.

4 Klikk på tekstverktøyet, som ser ut som en "A", og velg en font. Legge til et ord eller en setning til logoen, hvis du ønsker det.

Bruke Publisher

5 La Publisher gjør tegningen for din logo med sin omfattende utklippssamlingen. Åpne programmet og klikk Blank trykt publikasjon. En 8,5-tommers-by-11-tommers åpnes; å redusere størrelsen, klikk på Fil, og velg Sideoppsett etterfulgt av Custom og skriv inn din foretrukne dimensjoner. Klikk på "OK" -knappen, og siden automatisk justerer.

6 Trekk ned Sett inn-menyen, og klikk Bilde, deretter Clip Art. Trekk ned Resultater menyen og sjekk Utklipp boks for en tegneserie-aktig skallen og drage; sjekk Fotografier for realistiske bilder, eller sjekk både for det største utvalget.

7 Skriv "skull" eller "skjelett" i "Søk etter" boksen og klikk "Go". Bla gjennom resultatene og dobbeltklikk på et bilde for at det skal vises på logoen arbeidsområdet. Gjenta prosessen ved å skrive i "drage" og dobbeltklikker på en grafisk, som vil vises på toppen av skallen i Publisher arbeidsområdet.

8 Skill de to bildene og krympe dem ned til størrelse på logoen arbeidsområdet. Plasser dem side til side, eller fliser oppå den andre, slik at de smelter sammen, overlappende.

Ved hjelp av Photoshop

9 Lag en hodeskalle-og-dragon logo ved hjelp av din favoritt digitale bilder med Photoshop; åpne programmet, klikk på Fil og velg Ny fra menyen. Gi filen navnet SkullDragonLogo og angi foretrukne dimensjoner. Klikk CMYK farge under Modus hvitt under Innhold. Klikk på "OK" -knappen og en hvit boks åpnes.

10 Klikk Fil igjen og velg Åpne. Bla til et digitalt skallen bildet på datamaskinen og dobbeltklikker på filen slik at den åpnes i Photoshop. Gjenta denne prosessen for å åpne et bilde av en drage på Photoshop arbeidsområdet også.

11 Klikk på lassoverktøyet på venstre side av skjermen og tegne et omriss rundt dragen del av bildet. Når du ser blinkende stiplede linjer, trykk på "Ctrl" og "C" tastene på tastaturet for å kopiere den. Klikk på logoen boksen og trykk "Ctrl" og "V" for å lime inn kopien.

12 Klikk på Lasso igjen og skissere skallen i skallen bilde og gjenta kopi-og-lim prosess for å lime det inn i logoen boksen.

1. 3 Klikk flytteverktøyet, som ser ut som en svart pilspiss og kryss på Verktøy-paletten, og dra dragen og skallen på plass på logoen boksen. Hvis enten bildet er for stort, dra ned på Rediger-menyen, klikk Transform og deretter Scale, og krympe den på plass.

Hint

  • Vær forsiktig når du bruker andres kunstverk i logoer. Velge skallen-og-dragon utklipp fra et dataprogram sikrer du er på høyre side av lover om opphavsrett. Laste ned noe fra Internett uten tillatelse kan sette deg i fare for å bryte lover om opphavsrett. Din beste alternativet er å søke freeware / shareware nettsteder hvor kunstnere og designere plasserer sitt arbeid for gratis nedlastbare bruk. Hvis du har funnet bildene du liker og vil bruke, og kan ikke si om de er kopibeskyttet, kontakt med nettstedet eieren eller artist, og vent til du hører før du gjør din logo. Logoer laget for personlig bruk, for eksempel for din hybel eller mappe, er mye mindre sannsynlig å bli brakt inn i rettssalen i løpet av opphavsrettslige spørsmål enn noe du plasserer på din nettside eller bruke for personlig vinning, men det er best å unngå eventuelle problemer før du får gang.