Hvordan lage en Long Range Non-line-of-Sight Wi-Fi-antenne

Den trådløse nettverksruteren eller LAN-kortet bruker de samme prinsipper som andre radioutstyr, motta og sende et radiosignal gjennom modulering til en antenne. Radiobølgene som genereres eller mottatt av antennen er alltid sterkere i en line-of-sight scenario, men kraftige retningsantenner som er montert i en høyde kan overvinne bygninger eller andre hindringer. Mange ganger, programvareinnstillinger eller strøm øke forsterkere kan utvide rekkevidden enda lenger. Den gjennomsnittlige trådløs tekniker kan lage en utvidet rekkevidde, retningsbestemt Wi-Fi-antenne i omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Forbered parabolske overflaten ved å lage et hull i midten med kniv eller saks. Pierce netting og bøye den tilbake med tang, og skaper en grov hull. Kokegryte lokk vil vanligvis ha et avtakbart håndtak i sentrum, skru skruen mot klokken med skrutrekkeren til å ta den av. Hullet bør være stort nok til at antennekabelen å passere gjennom, omtrent 1/8 tomme. Brukte parabolantenner vil ha en transceiver arm som kan tjene som et feste for en trådløs enhet antenne.

2 USB-W - LAN - den trådløse enheten antenne, eller hele det trådløse enhet montere inn til sentrum av den parabolske overflaten ved å kjøre tråden gjennom hullet inntil den konkave side av lokket eller netting berører antennen eller enheten. Antenner kan holdes på plass med en liten klatte av lim plassert der antennen møter fatet. Hele trådløse enheten kan festes til overflaten med korte seksjoner av bånd. Antennen eller enheten skal peke rett opp, bort fra midten av fatet. Fest antennen ledningen på den motsatte side av den parabolske overflaten med strimler av bånd. Noen galvanisert netting kan ikke ta å lim eller tape, og kort vri bånd kan brukes til å feste ledningen.

3 Montere antennen rett på det høyeste sted er mulig, som vender i retning av den mottakende trådløse nettverksenheten. Høyde vil gjøre størst forskjell når du sender og mottar radiosignaler, selv gjennom objekter som trær og bygninger. Den samme antennen på ulike høyder vil ha dramatisk forskjellig ytelse. Den netting antenne array kan monteres på en vegg eller stolpe ved hjelp av små deler av ledningen som vri bånd; stekepanne lokket og brukte parabolantenne kan monteres med skruer, snudde klokken inn i underlaget. Orienter antennen før montering, og sørge for at det er nok antenne ledning til å nå den trådløse enheten eller datamaskinen.

Hint

  • Parabolic metalliske overflater gjøre det beste retningsbestemt antenne, men noen parabolske reflekterende overflaten vil være nok.