Hvordan lage en Look Logo i Corel

Hvordan lage en Look Logo i Corel


Distressed bilder er logoer eller bilder som har blitt endret med en grafikk redigering program for å fjerne ujevne deler av bildet før screening logoen på klær eller plassere det på en webside eller et dokument. Dette skaper et endelig produkt som ser ut til å bli erodert fra tid, mye som en skjorte som har vært gjennom altfor mange gangers vask. Corel Paint kan du enkelt lage din egen distressed logo.

Bruksanvisning

1 Åpne nondistressed logo fil med Corel Paint.

2 Velg rektangel verktøyet, og tegne et rektangel som dekker et område større enn din logo, og sett den til den grå skygge "20% svart."

3 Velg "Bitmap" fra toppmenyen, deretter "Konverter til Bitmap", og konvertere den til et bitmap med 150 dpi. Velg "Bitmap" igjen og velg "Edit" for å begynne arbeidet med forvrengning bildet.

4 Velg "Image" fra toppmenyen, deretter konvertere til "Black and White". Velg innstillinger for "Halvtone" fra rullegardinmenyen, med en "runde" skjermtype og 12 linjer per tomme.

5 Opprett din første forvrengning ved å velge "Image" fra menyen øverst og deretter konvertere til «Grey Scale". Velg "Effekter" og deretter "Blur", og velg en bevegelsesuskarphet med en vinkel på 270 grader og en avstand på 38 piksler. Velg "Effects" igjen, deretter "Mesh Wrap" og flytte forvrengning poeng tilfeldig for å skape en mindre ensartet utseende for første forvrengning. Du bør ende opp med en bølget rekke linjer fra denne første forvrengning.

6 Velg "Image" fra toppmenyen, deretter konvertere til "Black and White" med en innstilling om "strektegninger."

7 Gjenta trinn 5 for å få en enda mindre lineær utseende.

8 Gjenta trinn 6, men justere "Threshold" bar som ønsket å få ønsket distressed utseende. Du vil den gjenværende svarte fargen være formen av delene av logoen blir fjernet.

9 Gå tilbake til logo og endre fargen på rektangelet til hvitt. Den svarte fargen fra de foregående trinnene bør nå være hvit-vaske en del av logoen, skape distressed look.