Hvordan lage en lysbildefremvisning for My Yahoo! 360 bloggen

Yahoo tilbyr mange verktøy for deg å dele livet ditt med venner og familie via sosiale nettverk. Et av disse verktøyene er via My Yahoo! 360 bloggen. Du kan legge inn blogginnlegg, lenker til favorittnettstedene og med lysbildefremvisninger til Yahoo blogg. Før du kan legge inn en lysbildefremvisning, må du opprette den ved hjelp av et bilde opplasting nettsted som Yahoo Flickr og deretter legge lysbildefremvisningen koden i blogginnlegget.

Bruksanvisning

Opprett lysbildefremvisning

1 Åpne nettleseren og gå til www.Flickr.com. Dette nettstedet er Yahoo foto og video opplasting nettsted.

2 Klikk på "Lag din konto" og skriv inn Yahoo passord for å automatisk bruke Yahoo-konto med Flickr. Klikk på "Logg inn" hvis du har logget inn før.

3 Klikk på «Last opp ditt første bildene." Klikk "Velg Bilder og videoer" og bla til plasseringen av bildene som du vil forvandle seg til en lysbildefremvisning. Trykk på "Ctrl" -tasten for å velge flere bilder. Klikk "Open".

4 Velg personverninnstillingene som "Public". Merk at hvis du setter personverninnstillingene til "Private" lysbildefremvisning vil ikke fungere. Klikk "Last opp bilder og videoer." Vent mens bildene laster opp.

5 Klikk "Organiser og Create" øverst i vinduet. Klikk på "Sets" på toppen av det nye vinduet og velg "opprette et nytt sett."

6 Dra bildene du vil i lysbildeserien fra bunnen til det nye settet området i midten av skjermen. Input et nytt navn på settet til venstre, og klikk "Lagre".

7 Klikk på "Flickr" -knappen øverst til høyre på skjermen for å gå tilbake til hjemmesiden.

8 Klikk på "Du" drop-down menyen og velg "settene." Dobbeltklikk på den nyopprettede bildet satt to ganger.

9 Klikk på "Handlinger" drop-down menyen og velg "Vis lysbilder."

10 Klikk "Share" i øvre høyre hjørne og kopier koden under "Grab embed HTML" -delen. Lim inn denne koden i et tomt Notisblokk-dokument.

Legg til lysbildefremvisning My Yahoo! 360 bloggen

11 Åpne nettleseren og gå til My Yahoo! 360 bloggside.

12 Klikk "Blogg" på venstre side av vinduet. Klikk "Nytt innlegg" på høyre side av vinduet.

1. 3 Input en tittel på blogginnlegg. Klikk på fanen "HTML Editor" i "Opprett ny post" -delen.

14 Lim inn koden du kopierte til Notepad dokument til innholdet i bloggen.

15 Input tags, et publiseringsdato og personvern alternativer i de aktuelle avsnittene nedenfor bloggen.

16 Klikk "Preview" for å være sikker på at du er fornøyd med lysbildeserien. Klikk "Publiser" for å legge inn lysbildeserie i Yahoo! 360 Blog.