Hvordan lage en lysbildeserie DVD med bilder og musikk

Hvordan lage en lysbildeserie DVD med bilder og musikk


Digital fotografering gir deg stor fleksibilitet i måten du presenterer bildene dine, og hvilke medier du presenterer dem på. DVDer skje for å gjøre et flott medium for å presentere bilder - de har rikelig med lagringsplass for bilder og musikkfiler, og kan også spilles på både TV og datamaskiner. Med hjelp av noen bilde redigering programvare, kan du lage en lysbildefremvisning av dine favorittbilder og legge til musikkfiler som et akkompagnement.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer en kopi av Googles Picasa-programmet (se referanser). Kopiere alle bildene du ønsker å bruke for lysbildefremvisning i en ny mappe, og deretter starte Picasa. Ved å lansere Picasa, vil datamaskinen skannes for bilder - som vil bli organisert i bibliotekene innsiden av Picasa.

2 Naviger til biblioteket overskriften til den mappen du opprettet som inneholder DVD-lysbildefremvisning bilder. Under overskriften, klikk på filmen stripe ikonet merket "Lag film presentasjon." Picasa er "Movie Maker" meny vises.

3 Klikk på "Load" knappen under "Movie" -fanen i Movie Maker. Bruk explorer vinduet fil som ser ut til å lokalisere lyden filen du ønsker å bruke for lysbildefremvisningen.

4 Bruk glidebryterne under "Movie" -kategorien for å justere "Slide Varighet" og "Overlapping" av hvert bilde i lysbildefremvisningen. Bruk rullegardinmenyen merket "Mål", for å sette målene på lysbildefremvisningen - "1280x720 (720p)" og "1920x1080 (1080p)" er populære mål for DVD lysbildefremvisninger.

5 Klikk på individuell lysbilde, som ligger på bunnen av Picasa, og klikk deretter på "Slide" -kategorien. Bruk "Caption" -feltet for å legge til tekster til det valgte lysbildet.

6 Gå tilbake til "Movie" -fanen og deretter klikke på "Create Movie" -knappen når du er klar til å lage lysbildefremvisningen. Lysbildefremvisningen video vil bli plassert i "Mine bilder" -mappen, lagres i et Picasa undermappe.

7 Sett inn en tom DVD i datamaskinens DVD-brenner, og deretter starte datamaskinens DVD-brenner programvare - hvis du ikke har noen DVD brenner programvare, se Resources nedenfor. Brenn lysbildefremvisning videofilen (e) som en video-DVD.

Hint

  • Se på tidslinjen nederst på Picasa Movie Maker menyen for å finne ut lengden på lysbildefremvisningen. Hvis lysbildefremvisningen er lengre enn musikkfilen, må du enten bryte lysbildefremvisning i mindre show å passe lyd, eller bruke lyd redigering programvare for å kombinere flere musikkfiler for å passe lengden på lysbildefremvisningen (se Ressurser) .