Hvordan lage en lysbildeserie med stillbilder

Hvordan lage en lysbildeserie med stillbilder


Å gjøre en lysbildefremvisning med bilder kan fungere godt for en jobb presentasjon, en gave til et familiemedlem eller venner, eller bare som en måte å minnes en spesiell hendelse eller ferie. Noen lysbilde bruke video i tillegg til bilder, men du kan lage en lysbildeserie med kun stillbilder. Enten du har en PC eller en Mac, kan du lage en profesjonell, kreativ lysbildeserie komplett med lyd, kreditter og andre spesialeffekter.

Bruksanvisning

PC (Windows)

1 Dobbeltklikk på Moviemaker-ikonet, eller gå til "Start", "Media" og velg "Moviemaker." Gå til "Pictures" og se gjennom bildene dine, klikke på de du ønsker for å markere dem. Klikk "Importer" når du har valgt alle bildene du vil ha med i lysbildeserien.

2 Velg "Tittel og Credits" og skriv inn en tittel og eventuelle kreditter for lysbildeserien, som begge er valgfrie. Legg til spesialeffekter for å spille mellom hvert bilde ved å klikke på "Transitions" og velge noen av overgangene du vil inkludere.

3 Gå til "Audio" -delen, bla mp3 klipp og klikk "Importer" når du & # 039; ve uthevet musikken du ønsker. Velg "Preview" og se lysbildeserien. Juster hvor lenge bildene vises ved å høyreklikke hvert enkelt bilde og angi hvor lang tid i sekunder.

Apple (Mac)

4 Klikk på iMovie-ikonet på skrivebordet, som normalt ligger i dokken. Klikk på add-ikonet ( "+") for å starte en ny lysbildefremvisning. Bla gjennom bildene dine i iPhoto-biblioteket ved å klikke på iPhoto ikonet på høyre side av iMovie skjermen. Dra bildene du vil fra biblioteket opp til lysbildeserien tidslinje.

5 Velg "Tittel og rulle" på høyre, velge en mal og skriv inn tittel og kreditter, som begge er valgfrie. Klikk på ikonet overganger og velge en overgang du vil, dra hver mellom bildene.

6 Bla gjennom musikken i iTunes-biblioteket ved å klikke på iTunes-symbolet, og flytt den musikken du vil opp til lysbildetidslinjen. Klikk på play-ikonet for å se lysbildeserien. Juster hvor lenge bildene vises ved å høyreklikke hvert enkelt bilde og angi antall sekunder du vil at hvert vise.