Hvordan lage en Magic Memory Stick som installerer 4.01M33

Hvordan lage en Magic Memory Stick som installerer 4.01M33


Sonys splitter av minnekort er kjent som Magic Memory Stick. Med disse kortene kan du laste opp og lagre data fra omtrent alle Sony enhet, inkludert PlayStation Portable. For å holde din PSP up-to-date må du av og til installere firmware-oppdateringer, inkludert 4.01M33 oppdatering. Dette er tilgjengelig for gratis via nedlasting og tar bare noen minutter å installere på PSP.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til 4.01M33 nedlastingssiden. Klikk koblingen for nedlasting og vente på firmware informasjon for å laste ned til din datamaskin.

2 Koble USB-kabelen som går fra Magic Memory Stick kortleser i en USB-port på din datamaskin.

3 Sett inn Magic Memory Stick inn i kortleseren, og klikk på "Start", "Computer" og dobbeltklikk på ikonet for minnekortet. Dette laster et vindu som representerer alle filene som er lagret på kortet.

4 Klikk-og-dra den nedlastede firmwaren inn i det åpne vinduet for å kopiere informasjonen på minnepinnen. Når filen er ferdig med å overføre løpet lukke ut det åpne vinduet og løse ut kortet fra minnepinne.

5 Slå av PSP deretter sette inn Magic Memory Stick inn i kortleseren. Slå på enheten og firmware-oppdateringen laster automatisk opp til den bærbare spillenheten.