Hvordan lage en mal for Etiketter

Opprette en mal for etikettene vil spare deg for penger og hjelpe deg med å personlig elementer. Etiketter legge til en personlig touch eller kan øke effektiviteten av inventar sporing. Etiketter kan legge til profesjonalitet, eller de kan legge ensartethet. Det finnes en rekke måter å skape den type etikett du ønsker og trenger.

Bruksanvisning

Hvordan lage en mal for Etiketter

1 Hvordan lage en mal for Etiketter

Hvis du bruker Microsoft Word, laste ned maler fra Microsofts nettsted på office.microsoft.com (se lenke i Resources). Disse malene tilbyr en enkel måte å lage dine egne etiketter, men vil også gi deg muligheten til å endre malene til eget bruk.

2 Du kan lage din egen mal fra grunnen av med Microsoft Word. På toppen og på kanten er målinger som vil hjelpe deg med å måle plasseringen av de delene av etiketten. Når etiketten ser ut slik du ønsker i dette programmet (ved å endre fonter, steder, legge til bilder, etc.), klikker du bare på ikonet og velg "Lagre som" og velg deretter "Word-mal." Navn dokumentet under "File Name" og klikk "Lagre".

3 Hvordan lage en mal for Etiketter

Bruke OpenOffice.org programvare gir deg et par maler å velge mellom, selv om utvalget er mer begrenset enn i Microsofts Word-programmet. For å overvinne dette, er det enkelt å gå til nettsiden på Worldlabel.com og laste ned filen og deretter "Åpne med" programvaren. Malen blir deretter modifiseres og brukes etter behov.

4 Hvordan lage en mal for Etiketter


Andre maler kan lages med GIMP. Malen er laget ved å beregne bredden på etiketten du trenger å gjøre. Når du først åpner GIMP, klikk på "Fil" og "New". På rullegardinlisten velger du rullegardinlisten ved siden av malen og endre malen, i henhold til dine behov, for å lagre som en ny mal.

5 Hvis malene i GIMP er ikke tilstrekkelig for dine behov, skape en ved å velge "Ny" og velg deretter rullegardinmenyen for å endre valget fra piksler til inches eller millimeter som ønsket. Endre tallene der bredde og høyde er oppført i egne bokser.

Hint

  • Etiketter skal skrives på et medium som vil lett holde seg til produktet eller at du er villig til å tape på produktet. Dersom det er ønskelig, når etiketten er designet med den nye malen, kan du gå til en profesjonell skriver for å lage etikettene. Kvaliteten på blekket og papiret vil gjøre etiketten varer lenger, men vanlig papir kan brukes til å lage en etikett billig for personlig bruk som du kan tape på plass.
  • Følg alle lover og ikke bryter opphavsretten, varemerke eller andre rettigheter til andre artister og selskaper.