Hvordan lage en modell portefølje på Blogger

Hvordan lage en modell portefølje på Blogger


En online modell portefølje gjør det mulig å vise frem det beste arbeidet og nå nye målgrupper uten å måtte sende ut fysiske kopier av bilder eller delta i-person møter. Som en gratis blogging plattform, kan Blogger være et nyttig verktøy når du oppretter din portefølje; det tillater deg å tilpasse oppsettet av bloggen din, laste opp bilder og legge inn tekst. I et konkurranseutsatt marked, med en iøynefallende online portefølje betyr potensielle kunder kan få tilgang til tidligere arbeid og kontakte deg raskt.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Blogger-kontoen din for å få tilgang til Dashboard, som er det første skjermbildet som vises etter at du har logget inn. Hvis du ikke har valgt et oppsett for Blogger portefølje, klikk på "Oppsett" -kategorien, og velg deretter "Pick ny mal. " Velg en mal du liker fra utvalget og bekrefte at du ønsker å bruke disse endringene til bloggen din.

2 Lag en "Om" siden og andre sider du ønsker å legge til din portefølje. Klikk på "Publisering" -fanen og deretter "Ny side." Skriv inn tittelen og detaljer for siden; lagre endringene. Du kan legge til maksimalt 10 frittstående sider til bloggen din.

3 Klikk på "Ny Post" i dashbordet for å legge inn ny informasjon. Velg om du ønsker å sette inn tekst, for eksempel modellering CV, bilder eller en kombinasjon av begge. Hvis du ønsker å legge inn din CV eller mer informasjon om deg selv, skriv inn tekst i boksen og klikk på "Publiser".

4 Velg bare gode bilder som viser deg på ditt beste, snarere enn å legge alt du har. Bilder i fysiske porteføljer skal være 9 inches med 12 inches eller 11 inches med 14 inches. Plukk bilder som viser deg fra ulike vinkler. Ta med ett hode skudd og en full lengde skudd. Bildene du laster opp til bloggen din skal være de samme dimensjonene. De vil være mindre enn dette i bloggen, der du kan velge om du vil de skal vises i en liten, medium eller stor størrelse. Leserne kan klikke på hvert bilde for å se bildet i full størrelse.

5 Last opp dine bilder til Blogger-kontoen din ved å sette dem inn i nye innlegg. Klikk på bildet symbolet over tekstboksen; Velg riktig fil fra harddisken på datamaskinen. Velg den måten bildet vises i innlegget, avhengig av om du vil det skal vises til høyre, venstre eller midten av vinduet; bekrefte valget. Du kan velge om du vil sette alle bildene sammen i ett innlegg eller legge dem separat, oppdatere nye innlegg og fjerne gamle som du får nytt materiale for din portefølje.

Hint

  • Vær forsiktig når du legger ut kontaktinformasjon på nettet. Hvis det er mulig, opprette en egen e-postadresse spesielt til bruk for modellering portefølje slik at du ikke publiserer din personlige e-postadresse. Unngå å avsløre din adresse og telefonnummer for å beskytte ditt privatliv.