Hvordan lage en morsom Flash Movie

Flash-filmer er filmer som er laget med Adobe Flash, et populært og dyrt animasjon program. Lære å animere riktig tar en stund, siden dette kunstnerisk dyktighet tar massevis av praksis å mestre. animasjonen kan også ta litt tid å produsere, avhengig av hvor mange mennesker gjør animasjonen og hvor komplisert det er. Lage en morsom film krever kreativitet. Humoren i filmen kan komme fra en rekke forskjellige steder som lydeffekter eller tomt detaljer.

Bruksanvisning

1 Start Adobe Flash og opprette et nytt prosjekt. I tidslinjen, som ser ut som en haug med små hvite rektangler med tall over dem, høyreklikk den aller første rektangelet (disse kalles rammer) og velg "Sett inn ramme" fra menyen som vises. Sette inn en ny ramme kan du lage en tegning i den rammen på scenen under.

2 Lag en tegning i den fasen av programvinduet. Du kan bruke blyant verktøyet på verktøypaletten (det ser ut som en blyant ikon) for å tegne, og hvis du gjør en feil kan du bruke viskelæret. Scenen er midt i programvinduet. Det ser ut som en hvit firkant omgitt av tomrom. Uansett er satt på den hvite firkanten er hva publikum av animasjonen vil se. Gjenta prosessen med å sette en ny ramme og legge en litt annen tegning til scenen i hver ramme som du setter for å skape en illusjon av bevegelse (ellers kjent som animasjon).

3 Bruk pensel verktøyet til å male farge inn i rammer. Velg forskjellige farger for å gi animasjonen et levende preg med mindre du vil at det skal være en svart og hvit animasjon. Du kan også bruke maling bøtte verktøyet (som ser ut som en bøtte ikonet) for å legge farge til hele lukkede deler av animasjonen.

4 Importere noen lyd i animasjonen. Lyd kan være enkle, morsomme lydeffekter. Det kan også være komplisert, som å legge dialog for noen tegn du har i animasjonen. Hvis du vil importere lyd, klikk på "File> Import> Importer til bibliotek." På høyre side av programvinduet er biblioteket vinduet (hvis det ikke er det klikk på "Windows> Library"). Finn din lyd i biblioteket og dra den rett inn i rammen du vil at lyden skal begynne å spille på på tidslinjen.

5 Sett noen finpuss eller ting du kanskje har savnet i din morsom animasjon. Du kan ha glemt å farge i en ramme eller legge til lyd der du ønsker den. Det er alltid lurt å dobbeltsjekke animasjonen før du eksportere det som en komplett film. Klikk på "File> Export> Eksporter film." I vinduet som vises, gir animasjonen et navn og velge hvor du vil at den skal bli frelst. Deretter klikker du på rullegardinmenyen ved siden av ordene "Lagre som type" og velg "AVI" som eksport format. Deretter klikker du på "Lagre". I neste vindu velger hva kvalitet du vil at videoen skal lagres i. Jo høyere kvalitet, jo større filstørrelsen, så velg din kvalitetsnivå basert på hvor mye harddiskplass du har tilgjengelig. Du må kanskje ofre litt kvalitet for skyld for ikke å ha nok plass på harddisken for å lagre en fil med 100 prosent kvalitet. Når du har valgt kvalitetsnivå, klikk "OK".

6 Velg hvilket nivå du vil at lyd og video for å være i det neste vinduet. Det finnes ulike nivåer av kvalitet for selve bildet og lyd nivåer i animasjonen. Jo høyere tall, jo større kvalitet og større filstørrelsen vil bli. Når du har valgt disse nivåene, klikk på "OK". Deretter vente til den er ferdig sparing animasjonen. Du har nå laget en morsom Flash-animasjon.

Hint

  • Vær tålmodig, da det kan ta en stund å lagre animasjonen avhengig av hvor lenge det er.