Hvordan lage en MP3-filen mindre i iTunes

Hvordan lage en MP3-filen mindre i iTunes


Størrelsen på en MP3-fil bestemmer hvor mange totale MP3 kan plasseres på en MP3-spiller. Å gjøre en MP3-fil som er mindre vil la deg lagre mer av MP3-filer på MP3-spilleren. Å gjøre en MP3-fil mindre kan gjøres ved hjelp av fritt distribueres iTunes-programvaren, som fungerer på en lignende måte på både Macintosh og Windows-baserte datamaskiner. Fremgangsmåten for å lage en MP3-fil mindre er automatisert i iTunes når noen innstillinger er justert.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Mac eller Windows-versjonen av den frie iTunes-programvaren til harddisken på datamaskinen.

2 Kjør iTunes. Gå til "iTunes" og velg "Preferences" fra rullegardinmenyen. Klikk på "General" fanen øverst i vinduet som vises. Klikk på "Import Settings" -knappen på midten av vinduet for å få opp et nytt vindu.

3 Klikk på "MP3 Encoder" i rullegardinmenyen ved siden av "Import Bruke" fanen i vinduet som har dukket opp.

4 Velg en mindre filstørrelse for filen som skal konverteres i iTunes ved å klikke på "God kvalitet" i rullegardinmenyen under "MP3 Encoder."

5 Lukk vinduet ved å klikke på "OK" -knappen nederst i vinduet. Lukk "Alternativer" vinduet ved å klikke på "OK" -knappen nederst i vinduet.

6 Dra en MP3-fil til iTunes ikonet som er på skrivebordet eller i dokken på venstre eller nederst på skjermen. ITunes gjør nå et mindre kopi av MP3 fil til "iTunes Music" -mappen. Avslutt iTunes etter den minste MP3-filen er lagret.

Hint

  • Prøv ulike innstillinger for å justere størrelsen på MP3-filen som iTunes vil gjøre.
  • Ikke kjøre andre programmer samtidig iTunes gjør en mindre kopi av MP3-filen.