Hvordan lage en MSN Hotmail-konto

Hvordan lage en MSN Hotmail-konto


E-post er nå en vanlig form for kommunikasjon. Det er flere verter og kunder å velge mellom når du starter en e-postkonto. Noen giret sitt tilbud for bedrifter. MSN Hotmail, på den annen side, er designet for fritidsbruk. Fargerik grafikk, en Instant Messaging-funksjonen og muligheten til å vise e-postmeldinger på mobiltelefonen er de viktigste attraksjonene i å ha en Hotmail-konto.

Bruksanvisning

1 Gå til MSN Hotmail hjemmeside. Se link i Resources i denne artikkelen. Klikk på "Registrer deg" -knappen.

2 Skriv du ønsket Hotmail-adresse i den første boksen, merket "Hotmail-adresse." Trykk på "Sjekk tilgjengelighet" for å sørge for at din foretrukne e-postadresse ikke allerede er blitt tatt av en annen bruker. Prøv en annen adresse hvis den har.

3 Skriv et passord. Du vil bli spurt om dette når du logger deg på Hotmail-kontoen. Skriv inn passordet i boksen.

4 Skriv inn den alternative e-postadressen din hvis du har en, eller velge et spørsmål fra listen som vises. Spørsmålet eller alternativ e-postadresse er bare en måte å Hotmail bekrefte identiteten din hvis du glemmer passordet ditt.

5 Legger inn navn, nasjonalitet og fødselsdato i de boksene.

6 Skriv inn forvrengt koden som vises på skjermen inn i boksen under. Igjen, dette er en bekreftelse teknikk for å stoppe roboter registrering av e-postadresser. Det er en "audio" alternativet for de som er svaksynte.

7 Velg om du vil motta kampanjetilbud fra MSN og partnere ved å sjekke eller fjerne merket i avmerkingsboksen gitt.

8 Trykk på "Jeg godtar" -knappen nederst på skjermen for å indikere at du aksepterer Hotmail vilkår og betingelser.