Hvordan lage en Navigasjonsmeny Bruke GIMP 2.6 Tutorial

Du kan bruke GNU Image manipulator Program, eller GIMP for å lage en navigasjonsfeltet for ditt nettsted ved hjelp av noen form eller størrelse som kreves. Du kan lage en grunnleggende avrundet rektangel i et PNG-format med en gjennomsiktig bakgrunn slik at hjørnene rundt baren ikke vil forstyrre bakgrunnsfargen på websiden. Bruk farger og skrifttyper som vil se bra ut på nettstedet ditt. Alltid lagre en kopi av baren før du eksporterer den til en PNG-fil slik at du kan gå tilbake og redigere navigasjonslinjen bør du ønsker å endre teksten senere.

Bruksanvisning

1 Åpne GIMP og opprette et nytt dokument ved å klikke på "Ny" under "File" -menyen. Opprett en ny dialogboks Bilde åpnes.

2 Skriv "600" i feltet Bredde og "100" i feltet Høyde, ved hjelp av "piksler" som målingen. Klikk på "Avanserte alternativer" og velg "Transparency" i fylle med menyen. Klikk på "OK".

3 Velg "rektangel Select Tool" i verktøykassa. Velg "Avrundede hjørner" i rektangel Velg panel. Skriv "22" i Radius tekstfeltet.

4 Skriv "150" i Zoom-menyen nederst i hovedvinduet. Dra nederst i høyre hjørne av hovedvinduet for å forstørre det slik at du kan se hele bildet.

5 Dra rektangel markeringsverktøyet over bildet slik at linjene er på, eller bare inne, tomt bilde.

6 Velg "fyllverktøyet" fra verktøykassen. Dobbeltklikk på "forgrunnsfarge" -ikonet. The Change forgrunnsfarge panel åpnes. Velg ønsket farge og klikk "OK."

7 Klikk på midten av bildet med fyllverktøyet. Den avrundet rektangel er fylt med denne farge, mens hjørnene av bildet forblir gjennomsiktig.

8 Velg "Text Tool" fra verktøykassen. Velg en skrift fra Tekst på panel, skriftstørrelse og en farge som vil være synlig over fargen du har brukt for stolpen. På en mørk bakgrunn, for eksempel, kan du begynne med "Verdana" på en størrelse på "36" med hvit som fargen.

9 Klikk på linjen og skriv inn teksten til første ledd i GIMP Tekst på panel. Legg flere områder og skriv din neste link. Dobbeltklikk ordene i GIMP Tekst på panel og justere skriftstørrelsen etter behov. Klikk på "Close". Dra hjørnene av tekstboksen for å endre størrelse og plassering etter behov.

10 Klikk på "File" -menyen og klikk på "Lagre" for å lagre navigasjonslinjen for fremtidige endringer.

11 Klikk "Lagre som" for å lagre bildet som en PNG-fil, som vil beholde de gjennomsiktige hjørner. Klikk på "Select File Type" pilen og klikk "PNG bilde». Klikk på "Lagre". Dialogboksen Eksporter fil åpnes. Klikk på "Export". Bruke dette bildet på ditt nettsted med riktig HTML bildekart-kode for å plassere lenker over navigasjonslinjen.