Hvordan lage en nettside ved hjelp av Microsoft Front Page

Lage din egen hjemmeside er et uttrykk for din kreativitet og et skritt mot å eie din plass i nettet. De som vet hvordan å kode nettsider nytte som de fullt ut tilpasse sine sider og lage det til sin smak. For de som ikke har inngående kjennskap til webdesign koder, er det enkelt å lage din egen hjemmeside gjennom et program som Microsoft Frontpage.

Bruksanvisning

Hvordan lage en nettside ved hjelp av Microsoft Frontpage

1 Evaluer dine mål for nettstedet. Det er nødvendig å planlegge ut nettstedet før du oppretter ingen design fordi innholdet og hensikten med siden vil informere design. Bla gjennom nettsteder for inspirasjon. For eksempel kan det være lurt å ha en blogg, koblinger og en "om meg" -delen som grunnleggende innhold.

2 Opprett filen for ditt nettsted. Åpne Microsoft Frontpage og klikk ctrl + N. En pop-up-meny hvor du kan velge malen du ønsker for området. Det er flere maler å velge mellom, inkludert sider med tabeller, divisjoner, etc. Velg en mal og lagre filen som index.html. Dette vil være den viktigste filen du skal jobbe på.

3 Starte koding ditt nettsted. Det er tre komponenter til et Frontpage-fil. På bunnen av filen, vil du legge merke til tre kategorier --- Normal, HTML og Preview. Når du klikker på disse fanene, vil du bli brakt til respektive vinduer. Normale betyr at du viser din side i det du ser er hva du får modus. HTML viser deg koden bak nettstedet og Preview viser deg hva området vil se ut på en nettleser. Du kan få kunnskap fra webdesign bøker om hvordan å kode.

4 Sett inn ekstra komponenter for å gjøre deg nettsted mer funksjonelle. Klikk Sett inn på menyen og velg en fil du ønsker å inkludere i ditt nettsted. Dette kan være et bilde, en video eller et innebygd program. Arbeid denne tillegg til nettstedet ditt for å gjøre det lettere for leserne å bla gjennom nettstedet.

5 Last opp filene dine på nettet. Dette trinnet vil bringe din webside på nettet, tilgjengelig for lesere og seere å se. For å laste opp filer, trenger du en filoverføring program som vil lette i å overføre din desktop-filen til Internett. Åpne programmet og koble til ditt domene. Finn Frontpage-filen og laste opp andre filer som vil gå med på kurset som bilder, musikk og programmer. Etter opplasting vellykket, kan du besøke nettstedet ditt på nettet.