Hvordan lage en Notebook Cooler

Din bærbare datamaskin genererer mye varme som det fungerer, og hvis det varmen ikke er kontrollert, kan de varme temperaturene skade små deler inne i maskinen. Dette kan forårsake alvorlig skade den bærbare PCen til et punkt der det ikke fungerer. Du kan unngå dette resultatet ved å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Trekk ut støpselet når du bruker den. Få i vane å lade den bærbare når du ikke bruker den og koble den fra strømkilden når du arbeider eller spiller på din maskin. Elektrisiteten brukes til å lade laptop også resulterer i en mye varme.

2 Juster innstillingene for strømsparing. Avhengig av datamaskinen, kan du gå inn i innstillingene og sørg for at det kjører i "strømsparing" -modus. Dette vil bruke mindre strøm og redusere varmen i bærbare.

3 Kontroller temperaturen i rommet du arbeider. Hold det kjølig i rommet og prøver ikke å jobbe ute på en varm dag.

4 Rengjør luftehullene i ryggen og under den bærbare. Slå av og koble fra enheten og ta en statisk klut og tørk ventilene. Bruk ikke vann. Ventilene la den bærbare datamaskinen til å puste. Hvis de er skitne, blir varm luft fanget inne og varmer datamaskinen.

5 Skaff en laptop stativ. Du kan kjøpe et stativ for bærbare PC-en på nettet eller på de fleste elektroniske butikker. En laptop stativ løfter den bærbare opp av av overflaten du arbeider på, og gir rom for den varme luften til å forlate systemet.