Hvordan lage en Off Site Meeting morsom og interaktiv med sosiale medier

Hvordan lage en Off Site Meeting morsom og interaktiv med sosiale medier


Møter, kongresser og konferanser noen ganger virke som en kjedelig plage for ansattes som heller vil bruke sin tid andre steder. Hvis arrangementet eller møtet er frivillig det ofte etterlater rom for dårlig eller uvillig til stede. Ved å benytte sosiale medier for å hype opp en off-site møtet du gjør deltakelse mer interaktiv og legge til mer interesse i hva som ellers ville være rutine. Online grupper, premier og giveaways og med live blogging hjelper friske opp forhandlingene for å gjøre et møte mer spennende og minneverdig.

Bruksanvisning

1 Opprette en Facebook-side eller blogg for møtet. Dette er både en gratis og en utmerket måte å kommunisere med deltakerne før arrangementet. Ved hjelp av en side eller blogg du kan introdusere emner, ha diskusjoner og gi mer informasjon om saken. Bare send invitasjoner til folks Facebook-profiler eller e-postadresser slik at alle har en sjanse til å bli med i gruppen.

2 Holde konkurranser via sosiale medier i løpet av de ukene før møtet. Konkurranser kan være alt fra trivia til tegninger med premier som knyttes til møtet sted, for eksempel gavekort til en lokal restaurant. Dette bidrar til å både skape interesse for møtet, setter tonen for noe mer morsom og interaktiv mens overtale flere til å delta på forhånd slik at de er mer engasjert under selve off-site møtet.

3 Opprett en Twitter hashtag for hendelsen eller møte. Det kan være noe enkelt som #NortheastConvention eller noe litt mer munter som #TechConferenceRules. Hashtags bidra til å generere interesse gjennom Twitter så bruk den når oppdatere Twitter og oppmuntre andre arrangører og deltakere til å gjøre det samme.

4 Oppdater Twitter, Facebook-side og blogg hele selv, kjent som "live blogging." Eller tildele flere deltakere til å leve blogg fra hendelsen med personlige opplysninger. Dette hjelper ansatte bli involvert i saken, samt lage improviserte minutter av møter og konferanser. Disse blogger, tweets og statusoppdateringer kan deretter deles med dem som ikke kunne gjøre det eller ikke deltok i møtet.

5 Legg ut videoer under og etter møtet. Mobiltelefon kameraer og små flip kameraer har mulighet til å fange opp og laste opp videoer som deretter kan legges inn via Twitter, Facebook, blogger og YouTube. Tar video av de mer underholdende delene av møtet bidrar til å skape positive minner. Tildele flere folk til å være uoffisielle videografer og redigere en snelle som skal deles med andre ansatte, selskapet og deltakerne.