Hvordan lage en omstart disk

Hvordan lage en omstart disk


Det er mange grunner til en datamaskin kan krasje, og katastrofe kan ramme når som helst. Det er alltid godt å forberede seg på problemer som kan hindre deg i å starte opp PC-en og hente viktige data. Virus, malware og spyware kan alle hindre deg fra å logge inn på din Windows-operativsystemet eller la det skadet utover reparasjon. En oppstartbar Windows oppstart platen vil tillate deg å starte PC-en i et virus eller malware-fritt miljø og kjøre diagnostiske eller reparasjon verktøy som kan spare deg fra en total reinstallering av Windows. Alt du trenger for å lage en boot disk er en tom CD eller DVD, og ​​et par minutter.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start" og velg "Control Panel". Klikk på "System og vedlikehold."

2 Klikk "Sikkerhetskopiering og gjenoppretting" og velg "Opprett en systemreparasjonsplate." Hvis du blir bedt, skriv inn administrator brukernavn og passord og trykk "Enter".

3 Åpne plateskuffen på CD / DVD-brenner på datamaskinen. Sett inn en tom CD eller DVD i brenneren. Vent mens Windows oppdager og initialiserer tom plate for brenning.

4 Klikk på "Create disc" -knappen. Vent mens Windows 7 eksemplarer system oppstartsfilene til den tomme platen. Etter brenne prosessen er ferdig, vil Windows 7 løse ut platen fra stasjonen automatisk.

5 Merk den nye oppstartsplate "Boot Disc", "Startup Disk" eller noe lignende. Sett platen i omslaget og lagre på et trygt sted.