Hvordan lage en One-Slide Portrett i PowerPoint 2007

Gammeldags lysbildeserier av folks ferier og familiesammenkomster brukes til å ta timer med slide-etter-lysbilde projisert på en stor skjerm. Med bruk av elektroniske lysbildeserier, alt som klikking, surring og stokking gikk ut av vinduet. Som gjorde uuttalt kravet om "jo flere lysbilder, jo bedre." Faktisk, når du bruker Microsoft PowerPoint 2007, kan en enkelt lysbilde være alt du trenger for å gjøre poenget ditt. PowerPoint 2007 er også satt opp for å hjelpe deg langs veien med en one-lysbilde stående orientering.

Bruksanvisning

1 Åpne PowerPoint 2007. Programmet plasserer en enkelt lysbilde i hovedområdet av arbeidsområdet. Klikk en gang på hver av "Klikk for å legge til tittel" og "Klikk for å legge undertittel" bokser og trykk på "Delete" -tasten for å fjerne dem. Disse boksene vil faktisk ikke dukke opp i stående, men de kan være distraherende.

2 Klikk på "Sett inn" øverst på skjermen. Klikk på "Bilde" knappen under kategorien. Bla til bildet som skal brukes til ett lysbilde portrett og dobbeltklikk på filnavnet. Når bildet vises på lysbildet, dra den på plass som foretrukket.

3 Gi portrettet en farget bakgrunn ved å klikke på "Design" -kategorien. Klikk på "Bakgrunn Styles" -knappen på høyre side av båndet og velge en bakgrunnsfarge for lysbildet.

4 Klikk på "File" fanen. Klikk "Lagre som". Skriv inn et navn for portrettet lysbilde og klikk på "Lagre" -knappen.